Ειδήσεις FPS CODumentary: Ντοκιμαντέρ για τα Call of Duty

CODumentary: Ντοκιμαντέρ για τα Call of Duty

Wednesday, 09 Aug 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον geololj  
geololj

geololj  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/16/22/ca/codumentary-call-of-duty-57-1502287532.jpg
 

CODumentary: Ντοκιμαντέρ για τα Call of Duty

Βουτιά στην ιστορία της δημοφιλούς FPS σειράς από την Devolver Digital Films.

Η Devolver Digital Films, παράρτημα της ομώνυμης εκδότριας εταιρείας, σε συνεργασία με την Fizz Pictures Production ετοιμάζει ένα ανεπίσημο ντοκιμαντέρ για τα Call of Duty.

Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 93 λεπτών θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου σε video on demand υπηρεσίες καθώς και στο Steam. Δημιουργήθηκε από τον Βρετανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Jonathan Beales και μέσα από το CoDumentary, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βουτιά στην ιστορία της σειράς Call of Duty, καθώς και πώς το πρώτο game που κυκλοφόρησε το 2003 από την Infinity War αντιμετώπισε τον ανταγωνισμό την εποχή εκείνη μέχρι να φτάσουν τελικά τα νεότερα games σήμερα στην κορυφή, όντας πρωταγωνιστές στην σκηνή των eSports.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ παρακάτω:


Το CODumentary θα γίνει διαθέσιμο στις 19 Σεπτεμβρίου μέσω Steam και διάφορων VOD υπηρεσιών.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Infinite Warfare και το αντίστοιχο του Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles. Δείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το Call of Duty: World War 2 και τις Collector’s Valor Edition και Special Edition. Συζητήστε για το τελευταίο στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification