Ειδήσεις FPS Deathmatch στο Overwatch

Deathmatch στο Overwatch

Friday, 11 Aug 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/85/45/80/overwatch-deathmatch-50-1502445905.jpg
 

Deathmatch στο Overwatch

Δύο μορφές του πασίγνωστου mode θα εισαχθούν στο FPS της Blizzard.

 

Το πασίγνωστο Deathmatch θα κάνει την εμφάνισή του στο Overwatch ως κομμάτι του Arcade mode. Μαζί έρχεται και ένα νέο map ενώ όλα αυτά βρίσκονται ήδη στο PTR του Overwatch.

Η νέα λοιπόν προσθήκη στο Overwatch αφορά το Overwatch Arcade και είναι το Deathmatch, το γνωστό mode στο οποίο πολύ απλά σκοτώνετε ότι βρείτε μπροστά σας καθώς όλα και όλοι φυσικά έχουν τον ίδιο σκοπό.


Οι εκδόσεις του Deathmatch στο Overwatch θα είναι δύο. Η πρώτη περίπτωση περιλαμβάνει το Free For All, ένα eight-way brawl νικητής του οποίου είναι ο παίκτης που θα φτάσει πρώτος τα 20 kills. Από την άλλη υπάρχει το Team Deathmatch, μία 6v6 μάχη στην οποία νικήτρια ομάδα αναδεικνύεται αυτή που θα φτάσει πρώτη στα 30 kills. Φροντίστε όμως να εκτελείτε με μιας τις αντίπαλες Mercy καθώς η ικανότητά της να ζωντανεύει τους συμπαίκτες της, θα αφαιρεί τα kills από το σύνολο της ομάδας σας. 

Η Blizzard δήλωσε πως τα maps έχουν υποστεί αλλαγές για να υποστηρίξουν το Deathmatch ενώ θα εισαχθεί και ένα νέο map με όνομα Chateau Guillard (Γαλλική τοποθεσία κατά πάσα πιθανότητα). Τέλος θα υπάρξουν ορισμένα buffs σε παίκτες όπως οι Roadhog, Junkrat και Widowmaker.

Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification