Ειδήσεις FPS 10 χρόνια Halo 3

10 χρόνια Halo 3

Tuesday, 26 Sep 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος   | (1 σχόλιο)
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/78/80/85/halo-3-75-1506434313.jpg
 

10 χρόνια Halo 3

Αλλαγές στο gameplay του Halo 5 με αφορμή την επέτειο κυκλοφορίας του Halo 3.

Η εταιρεία ανάπτυξης Bungie γιορτάζει τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Halo 3, το οποίο κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2007.

Για να το γιορτάσει η Microsoft κυκλοφόρησε μια playlist για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο Halo 5: Guardians. Η Halo 3 Classic Throwback playlist περιέχει χάρτες από το Halo 3 οι οποίοι αναδημιουργήθηκαν με τα εργαλεία Forge του Halo 5 όπως τους Guardian, Boundless, The Pit, Citadel, Isolation, High Ground και Ghost Town. Σε αυτούς τους χάρτες θα είστε εξοπλισμένοι με το Battle Rifle του Halo 5 το οποίο διαθέτει το κλασσικό σκόπευτρο των πρώτων games και ένα Assault Rifle. 

Επίσης οι ρυθμίσεις του gameplay έχουν αλλάξει κατάλληλα για να θυμίζει το Halo 3. Για παράδειγμα το motion tracker έχει αυξηθεί στο 25, οι Spartan Abilities έχουν απενεργοποιηθεί, το ύψος των αλμάτων έχει αυξηθεί, η ταχύτητα των παικτών έχει μειωθεί ενώ οι ταχύτητες ανάκτησης των ασπίδων και της υγείας θυμίζουν περισσότερο αυτές του Halo 3. Επιπλέον η ταχύτητα του ball carrier στο Classic Team Oddball έχει μειωθεί καθώς και η ταχύτητα του flag carrier στο Classic Multi-Flag CTF.

Διαβάστε το blog της εταιρείας ανάπτυξης 343 Industries, στο οποίο θα βρείτε πολλές άγνωστες ιστορίες και πληροφορίες για την ανάπτυξη και κυκλοφορία του Halo 3.

Διαβάστε το review του Halo 5: Guardians και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/09/2017 08:53
Αγαπάμε Halo αλλά ας αρχίσουμε να ασχολούμαστε με νέους τίτλους.
Notification