Ειδήσεις FPS Wolfenstein 2: The New Colossus Update

Wolfenstein 2: The New Colossus Update

Tuesday, 07 Nov 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/88/c9/wolfenstein-2-the-new-colossus-17-1510050083.jpg
 

Wolfenstein 2: The New Colossus Update

Bug Fixes, υποστήριξη Xbox One X, νέο περιεχόμενο και πολλά ακόμα.

Κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update για το Wolfenstein II: The New Colossus το οποίο προσθέτει υποστήριξη για Xbox One X, διορθώσεις bugs στα PC και νέο περιεχομένο σε όλες τις πλατφόρμες.

Όσον αφορά το νέο περιεχόμενο, οι κάτοχοι Season Pass ή όσοι προπαρήγγειλαν τον τίτλο θα μπορούν να αποκτήσουν το Freedom Chronicles Episode Zero DLC, το οποίο θα προσθέσει τους χαρακτήρες Joseph Stallion, Jessica Valiant, και Gerald Wilkins. Το σενάριο ακολουθεί τις μάχες τους για ελευθερία στην Αμερική και θα χρησιμοποιήσετε νέα όπλα και νέες, μοναδικές abilities. Επιπλέον θα μπορείτε να παίξετε τον τίτλο σε Xbox One X με ανάλυση 4K αν έχετε την κατάλληλη οθόνη και με dynamic resolution scaling.

Επίσης προστέθηκε το Vault, ένας προσομοιωτής μάχης εναντίον 10 εχθρών που θα είναι διαθέσιμος όταν φτάσετε στο Chapter 2 και έχει leaderboards, οπότε μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες. Όσον αφορά την έκδοση για PC, υπήρξαν πολλά bug fixes για καλύτερη απόδοση σε συστήματα που έχουν κάρτες γραφικών Nvidia 10-series ενώ το Async compute απενεργοποιήθηκε προσωρινά μέχρι να βρεθεί μια λύση. Επιπλέον υπάρχουν κάποιες ασαφείς διορθώσεις στο skybox ενώ διορθώθηκαν προβλήματα με την φωτεινότητα σε οθόνες 4K ανάλυσης.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την λίστα με το περιεχόμενο του update κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για το Wolfenstein II: The New Colossus και δείτε το review μας. Συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification