Ειδήσεις FPS System Shock Remake gameplay videos

System Shock Remake gameplay videos

Monday, 25 Mar 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/81/d2/system-shock-remake-gameplay-videos-2-70-1548090454.jpg
 

System Shock Remake gameplay videos

Νέο βίντεο με το Medical level. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/16 - Gameplay trailer] Το νέο System Shock έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter με σχεδόν 1,1 εκατομμύρια δολάρια και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης η εταιρεία ανάπτυξης Night Dive Studios ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει ένα πλήρως ανανεωμένο remake, το οποίο εκτός από PC και Xbox One θα κυκλοφορήσει και στο PS4.

Την εταιρεία ανάπτυξης θα βοηθήσουν στο development μέλη της ομάδας του Fallout: New Vegas, όπως οι Chris Avellone, Jessica Johnson, Kevin Manning και Dan Rubalcaba, καθώς επίσης και ο director του πρώτου System Shock, Jason Fader.

Δείτε το παραπάνω gameplay trailer, που αποτελεί και ένα πρώτο δείγμα των όσων περιμένουμε.

[UPDATE: 8/11/17 - Gameplay video με σχόλια από developers] Στο εκτενές gameplay video του System Shock remake, οι developers της εταιρείας ανάπυξης Night Dive Studios εξηγούν αναλυτικά τι σκοπεύουν να προσθέσουν στο παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε, στα γραφικά έχει γίνει εκπληκτική δουλειά, ενώ στο gameplay έχουν προστεθεί σύγχρονοι μηχανισμοί. Για τα δεδομένα μιας μικρής ομάδας ανάπτυξης, το γεγονός ότι το παιχνίδι δουλεύεται σχεδόν ενάμιση χρόνο και έχει φτάσει σε αυτό το στάδιο, είναι απλά εκπληκτικό. Με την επιτυχία του Kickstarter, η Night Dive προσέλαβε νέους developers και συγκεκριμένα ένας νέος artist πριν από επτά μήνες κατάφερε αυτά τα αριστουργήματα που βλέπετε. Αντιλαμβάνεστε πως όταν υπάρχει κεφάλαιο...γίνονται και οι ανάλογες μεταγραφές.

Στο βίντεο θα δείτε πόσο πιστοί έμειναν οι artists στο αρχικό στυλ του System Shock, δημιουργώντας σύγχρονα γραφικά. Τα οπτικά εφέ συντελούν σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

[UPDATE 2: 21/1/19 - Pre-Alpha gameplay βίντεο] Η Nightdive Studios δημοσίευσε ένα βίντεο με gameplay από το pre-Alpha στάδιο δοκιμών του remake του System Shock. Στο βίντεο ο χαρακτήρας διασχίζει διάφορους χώρους ανοίγοντας πόρτες και κρατάει ένα μεγάλο σφυρί. Αν και το βίντεο δεν περιέχει δράση, μπορείτε να θαυμάσετε τα γραφικά, τον ήχο και την παγωμένη, ανατριχιαστική του ατμόσφαιρα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 3: 25/3/19 - Νέο gameplay βίντεο με το Medical level] Η Nightdive Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay video με το Medical Level του παιχνιδιού.

Η Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης θυμίζει ότι αυτό που βλέπετε είναι pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού, στην οποία απουσιάζουν ορισμένοι εχθροί, όπλα, οπτικά εφέ και ήχοι. Επιπρόσθετα, δόθηκαν στη δημοσιότητα ορισμένα μουσικά themes από τα οποία οι fans της σειράς μπορούν να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο game development που θα μπορούσε να εφαρμοστεί κι από άλλους developers.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το System Shock remake αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Mac το 1ο τρίμηνο του 2020.

Διαβάστε για την ανάπτυξη του System Shock 3 από την Otherside Entertainment. Ακόμη, διαβάστε το review του System Shock: Enhaced Edition από τον Γιάννη Μοσχονά. Για εκτενέστερη συζήτηση για το System Shock Remastered Edition μπείτε στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/11/2017 11:56
Από τα καλύτερα παιχνίδια ever! Περιμένω το remake πως και πως!
#2 ashbringer (Level 25) 09/11/2017 14:28
Απο τα πιο αγαπημένα fps .Το περιμένω πως και πως.
Notification