Ειδήσεις FPS System Shock Remake gameplay videos

System Shock Remake gameplay videos

Wednesday, 08 Nov 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/a9/63/system-shock-remake-30-1510183777.jpg
 

System Shock Remake gameplay videos

Εκτενές βίντεο οκτώμιση λεπτών με σχόλια από τους developers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/16 - Gameplay trailer] Το νέο System Shock έπιασε τον στόχο του στο Kickstarter με σχεδόν 1,1 εκατομμύρια δολάρια και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης η εταιρεία ανάπτυξης Night Dive Studios ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει ένα πλήρως ανανεωμένο remake, το οποίο εκτός από PC και Xbox One θα κυκλοφορήσει και στο PS4.

Την εταιρεία ανάπτυξης θα βοηθήσουν στο development μέλη της ομάδας του Fallout: New Vegas, όπως οι Chris Avellone, Jessica Johnson, Kevin Manning και Dan Rubalcaba, καθώς επίσης και ο director του πρώτου System Shock, Jason Fader.

Δείτε το παραπάνω gameplay trailer, που αποτελεί και ένα πρώτο δείγμα των όσων περιμένουμε.

[UPDATE: 8/11/17 - Gameplay video με σχόλια από developers] Στο εκτενές gameplay video του System Shock remake, οι developers της εταιρείας ανάπυξης Night Dive Studios εξηγούν αναλυτικά τι σκοπεύουν να προσθέσουν στο παιχνίδι.

Όπως μπορείτε να δείτε, στα γραφικά έχει γίνει εκπληκτική δουλειά, ενώ στο gameplay έχουν προστεθεί σύγχρονοι μηχανισμοί. Για τα δεδομένα μιας μικρής ομάδας ανάπτυξης, το γεγονός ότι το παιχνίδι δουλεύεται σχεδόν ενάμιση χρόνο και έχει φτάσει σε αυτό το στάδιο, είναι απλά εκπληκτικό. Με την επιτυχία του Kickstarter, η Night Dive προσέλαβε νέους developers και συγκεκριμένα ένας νέος artist πριν από επτά μήνες κατάφερε αυτά τα αριστουργήματα που βλέπετε. Αντιλαμβάνεστε πως όταν υπάρχει κεφάλαιο...γίνονται και οι ανάλογες μεταγραφές.

Στο βίντεο θα δείτε πόσο πιστοί έμειναν οι artists στο αρχικό στυλ του System Shock, δημιουργώντας σύγχρονα γραφικά. Τα οπτικά εφέ συντελούν σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το System Shock remake θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Mac το 2ο τρίμηνο του 2018.

Διαβάστε για την ανάπτυξη του System Shock 3 από την Otherside Entertainment. Ακόμη, διαβάστε το review του System Shock: Enhaced Edition από τον Γιάννη Μοσχονά. Για εκτενέστερη συζήτηση για το System Shock Remastered Edition μπείτε στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/11/2017 11:56
Από τα καλύτερα παιχνίδια ever! Περιμένω το remake πως και πως!
#2 ashbringer (Level 25) 09/11/2017 14:28
Απο τα πιο αγαπημένα fps .Το περιμένω πως και πως.
Notification