Ειδήσεις FPS Φήμη: Titanfall 3

Φήμη: Titanfall 3

Friday, 10 Nov 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/31/20/0f/titanfall-2-94-1510311029.jpg
 

Φήμη: Titanfall 3

Η Respawn Entertainment ήδη αναπτύσσει νέο τίτλο της σειράς.

 

Με την Respawn Entertainment να εξαγοράζεται από την Electronic Arts αυξάνονται οι φήμες περί ανάπτυξης του Titanfall 3.

Η δημιουργοί των προηγούμενων Titanfall τίτλων μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την EA και την συνεργασία μεταξύ τους για την διεκπεραίωση των Titanfall projects. Συνεπώς οι εικασίες γύρω από την ανάπτυξη του τρίτου Titanfal που ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Vince Zampella, διευθύνων σύμβουλου της Respawn Entertainment, πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στο να πραγματοποιηθούν. Ο ίδιος είχε δηλώσει: “Έχουμε τον creative director του franchise μας ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διασφαλίσει την ύπαρξη του στα διάφορα formats και για να συνεχίσει την ανάπτυξη του. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία δεν έχουμε ανακοινώσει, αλλά έχουμε επενδύσει βαθύτατα στο σύμπαν του Titanfall”.

Με την εταιρεία να βρίσκεται πλέον στα χέρια της EA είναι δεδομένο πως θα υπάρξει εκτενέστερο μέλλον για το franchise. Οι φημολογίες γίνονται όλο και πιο έντονες, ενώ το γεγονός το ότι υπάρχει δουλειά στο υπόβαθρο της εταιρείας, σημαίνει στα σίγουρα πως πρέπει να αναμένουμε κάποια ανακοίνωση.

Διαβάστε τα reviews όλων των Titanfall και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτά στα αντίστοιχα forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:34
Περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.
Notification