Ειδήσεις FPS PlanetSide Arena: Battle Royale με 300-600 άτομα

PlanetSide Arena: Battle Royale με 300-600 άτομα

Monday, 09 Sep 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fa/21/8a/planetside-arena-battle-royale-24-1544810343.jpg
 

PlanetSide Arena: Battle Royale με 300-600 άτομα

Μπαίνει στο Early Access. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/12/18] Το PlanetSide είναι ένα MMOFPS το οποίο λειτούργησε από το 2003 μέχρι το 2016, καθώς το 2012 είχε ήδη αντικατασταθεί από το PlanetSide 2, το οποίο και έλαβε θετικά reviews. Βέβαια ο κόσμος του το τελευταίο διάστημα δεν είναι ο ίδιος, καθώς έχει υποστεί απώλειες από άλλα online games.

Η εταιρεία ανάπτυξης Daybreak Games αποφάσισε να μπει κι αυτή στα Battle Royale games μέσω του PlanetSide καθώς ανακοίνωσε το PlanetSide Arena. Η Battle Royale εκδοχή του θα έχει τρία modes. Τα δύο θα είναι καθαρά Battle Royale, δηλαδή ένα solo και ένα με ομάδες των τριών, ενώ θα υπάρξει κι ένα τρίτο mode (μη Battle Royale), το Massive Clash που θα αποτελέσει σε απλή γλώσσα ένα Team Deathmatch στο οποίο θα δίνουν μάχη δύο ομάδες των 250 παικτών έκαστη.

Οι υποστηριζόμενες classes θα είναι οι Assault, Medic και Engineer, καθεμία εκ των οποίων θα έχει τρία special perks που θα αναβαθμίζονται. Ο χάρτης θα έχει μέγεθος 64 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτό θα αποτελέσει σημαντική διαφορά του σε σύγκριση με τα άλλα Battle Royale games, συν το γεγονός ότι αποτελεί FPS.

Όσο για τον εξοπλισμό σας, θα έχετε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα οχημάτων, αλλά και σε jetpacks. Αν σκοτώνεστε σε ένα match τότε θα χάνετε ότι αποκτήσατε ή αναβαθμίσατε. Ότι πάρουν οι άλλοι παίκτες από εσάς θα χρησιμοποιείται μόνο για το εκάστοτε ματς. Θα υπάρχουν επίσης airdrops τα οποία θα δίνουν καλό loot.

Το PlanetSide Arena θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2019 για PC σε δύο εκδόσεις, μία στα 20 και μία στα 40 ευρώ με επιπλέον in-game αντικείμενα. Αργότερα το παιχνίδι θα γίνει free-to-play και θα συνοδευτεί με προαιρετικό Battle pass που θα σας δίνει διάφορα αντικείμενα. Τα cosmetics θα αγοράζονται μόνο με πραγματικά χρήματα ενώ ότι αφορά το gameplay θα είναι διαθέσιμο για όλους.

[UPDATE: 29/8/19 - Μπαίνει στο Steam Early Access] Το Planetside Arena θα μπεί στο Steam Early Access στις 19 Σεπτεμβρίου.

Οι Battle Royale μάχες 300 παικτών θα έχουν ομάδες των 3 ή 12 παικτών. Μελλοντικά θα υπάρξει solo mode, αεροσκάφη, επιπλέον classes και mode με squads...300 παικτών, άρα το όριο θα ανέβει στα 600 άτομα! Δείτε το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Η Standard Edition του Planetside Arena θα κοστίζει 20 δολάρια, ενώ υπάρχει και η Legendary Edition (με επιπλέον skins και crates) στα 50 δολάρια.

[UPDATE 2: 9/9/2019 - Gameplay Video] Το Planetside Arena μπαίνει στο Steam Early Access σε 10 ημέρες από σήμερα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το επερχόμενο MMOFPS με το παρακάτω 10λεπτο gameplay video.

Το Planetside Arena θα κυκλοφορήσει μέσα στο Β' τρίμηνο του 2020.

 

Δείτε το προφίλ του PlanetSide Arena στο Steam. Συζητήστε για το PlanetSide Arena στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ApoPie (Level 3) 17/12/2018 11:27
Λίγο με στεναχωρεί που όλα τα καλά παιχνίδια πρέπει να έχουν ένα battle royale mode για να μείνουν διάσημα ενώ είναι πολύ καλά παιχνίδια , απλά πρέπει αν τελειώσει το battle royale trend και να μείνουν μόνο τα battle royale games που αξίζουν
Notification