Ειδήσεις FPS Ο Tim Sweeney της Epic Games ξεπέρασε σε κεφάλαιο τον Gabe Newell της Valve

Ο Tim Sweeney της Epic Games ξεπέρασε σε κεφάλαιο τον Gabe Newell της Valve

Friday, 11 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/87/b9/gabe-newell-vs-tim-sweeney-32-1547229821.jpg
 

Ο Tim Sweeney της Epic Games ξεπέρασε σε κεφάλαιο τον Gabe Newell της Valve

Για 3 δις δολάρια περισσότερα.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο Gabe Newell της Valve είναι ο ισχυρός άνδρας του gaming, μιας και κατέχει το Steam, την μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα πώλησης video games για PC. Πλέον όταν εδώ και ένα χρόνο το Fortnite έχει γίνει μόδα, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, ξεπέρασε τον Gabe Newell. Ο πρώτος είχε για το 2018 κεφάλαιο 4,34 δις δολάρια στη σχετική λίστα του Bloomberg με την 385η θέση στη σχετική κατάταξη και ο δεύτερος 7.16 δις δολάρια, την 192 θέση. Οι μετοχές του Sweeney ανέρχονταν στο 51%, ωστόσο πλέον κατέχει το 44,7%, καθώς πούλησε μετοχές, ενώ πραγματοποιήθηκε και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Από την άλλη ο Newell είναι το απόλυτο αφεντικό στη Valve.

Στο θέμα αξιολόγησης, ο Sweeney έχει 3/5 αστεράκια και ο Newell 2/5. Απ' την άλλη, κάποια στιγμή η μόδα του Fortnite θα "ξεφουσκώσει", όπως έχει γίνει αντίστοιχα εν μέρει και με το League of Legends, τουλάχιστον σε non-competitive επίπεδο. Μέχρι τότε όμως μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια.

Δείτε επίσης τον ποδοσφαιριστή Mesut Ozil της Arsenal να κάνει Fortnite livestream.

Διαβάστε για τον streamer που συγκέντρωσε 1.300.000 δολάρια σε δωρεές για ίδρυμα καρκίνου των παίδων παίζοντας Fortnite.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification