Ειδήσεις FPS Φήμη: Remaster για το Star Wars: Dark Forces

Φήμη: Remaster για το Star Wars: Dark Forces

Saturday, 19 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2d/6a/f1/star-wars-dark-forces-36-1547910930.jpg
 

Φήμη: Remaster για το Star Wars: Dark Forces

Η Nightdive Studios το συζητά με την Disney.

 

Η Nightdive Studios θέλει να δημιουργήσει Remastered έκδοση του Star Wars: Dark Forces.

Μπορεί η πορεία των τωρινών Star Wars games να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ιδίως για ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα franchises όλων των εποχών. Από το πουθενά, προέκυψαν φήμες που θέλουν την Nightdive Studio να ζητά από την Disney τα δικαιώματα ώστε να πραγματοποιήσει ένα remaster του τίτλου που κυκλοφόρησε το 1995. Πρόκειται για μία εταιρεία που τα πάει καλά με τα remasters, εφόσον την συγκεκριμένη στιγμή έχει δύο remaster projects στα σκαριά και συγκεκριμένα τα System Shock και Turok.

Οι σχετικές φήμες δημιουργήθηκαν από τα λεγόμενα του Stephen Kick, διευθύνοντα σύμβουλου της εταιρείας, ο οποίος έγραψε το αίτημα του δημόσια απευθυνόμενος προς την Disney, ζητώντας παράλληλα την υποστήριξη του κόσμου για να επιτευχθεί αυτό.

 


Η υποστήριξη ήταν πράγματι επαρκής, ενώ ανέφερε σε νέο post πως θα κυνηγήσει το θέμα και θα το συζητήσει με την Disney μήπως και πραγματοποιηθεί η εν λόγω επιθυμία τους. Σίγουρα είναι πολλοί οι fans που θα ήθελαν να παίξουν το Star Wars: Dark Forces ύστερα από 24 χρόνια.

 


Διαβάστε το review του Star Wars Battlefront II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 21/01/2019 11:50
Μακάρι να γίνει δεν θα ήταν κακό.
Notification