Ειδήσεις FPS Battlefield V: Ενοικίαση server

Battlefield V: Ενοικίαση server

Friday, 25 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/41/39/72/Battlefield-V-02-1024x576-56-1548410480.jpg
 

Battlefield V: Ενοικίαση server

H DICE εξετάζει το ενδεχόμενο μη επαναφοράς του Rent a Server Program.

Μετά από μήνες αβεβαιότητας, η DICE έκανε επίσημη δήλωση σχετικά με τις ενοικιάσεις community servers.

Μέχρι τώρα, η δυνατότητα αυτή είναι βασικό feature της σειράς Battlefield και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία και επέκταση του community. Επίσης, επεκτείνει κατά πολύ την διάρκεια ζωής των games της σειράς μετά την λήξη της επίσημης υποστήριξης. Είναι ο λόγος που μπορείτε να βρείτε ενεργούς servers στα Battlefield 4, Battlefield 3 ή ακόμα και στο Bad Company 2 μέχρι και σήμερα.

Ο global community manager της DICE Dan Mitre δήλωσε σε reddit post σχετικά με την ενοικίαση server: ''Τα πράγματα είναι απλά. Δεν σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με το RSP (Rent a Server Program) επειδή δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα για το αν θα συμπεριληφθεί. Το RSP πρέπει να είναι εφάμιλλο με τις προσδοκίες σας και αυτό καταναλώνει πόρους από την ομάδα ανάπτυξης. Επίσης, πρέπει να είναι βιώσιμο οικονομικά, δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα feature το οποίο επιφέρει περισσότερα έξοδα κατά την συντήρησή του από ότι έσοδα. Με άλλα λόγια, δεν θέλουμε να επηρεάσουμε την ανάπτυξη καινούριου content καταναλώνοντας πόρους στην δημιουργία του RSP. Οι ομάδες μας στην DICE πρέπει να ζυγιάσουν την κατάσταση ανάλογα και ή να επικεντρωθούν εξ ολοκλήρου στο RSP, ή να μην ασχοληθούν καθόλου με αυτό.''Δείτε επίσης το βίντεο του youtuber Westie σχετικά με την παραπάνω δήλωση.

Η απουσία community servers μπορεί να ρίξει κατά πολύ την διάρκεια ζωής του Battlefield 5. Μέχρι στιγμής μπορείτε να παίξετε μόνο στους επίσημους servers.

Το Battlefield V κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Battlefield V και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 25/01/2019 20:37
Κάτι αντιστοιχο γινεται και στην Nitrado!!
#2 Parou (Level 20) 25/01/2019 21:04
Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν μελλοντικά community servers δεν θα το αφήσουν έτσι.
Notification