Ειδήσεις FPS 4A Games: "Οι εκδόσεις των Metro για PC θα είναι πάντα στα σχέδιά μας"

4A Games: "Οι εκδόσεις των Metro για PC θα είναι πάντα στα σχέδιά μας"

Monday, 04 Feb 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6c/1b/bb/metro-exodus-twitter-announcement-81-1549304134.jpg
 

4A Games: "Οι εκδόσεις των Metro για PC θα είναι πάντα στα σχέδιά μας"

Aπαντά σε ανάρτηση υπαλλήλου της που ισχυρίζεται πως το μποϊκοτάζ στο Metro: Exodus θέτει σε κίνδυνο το μέλλον της σειράς στα PC.

Ένα μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Metro: Exodus έκανε μια ανάρτηση σε ένα Ρωσικό forum, στην οποία απαντά σε χρήστες που μιλούσαν για μποϊκοτάζ στο παιχνίδι λόγω της αποκλειστικής διάθεσής του στο Epic Store, ακολουθώντας τα περιστατικά των αρνητικών reviews που άφησαν θυμωμένοι χρήστες σε games της σειράς Metro στο Steam.

Ο ανώνυμος developer ισχυρίστηκε πως αν πετύχει το μποϊκοτάζ αυτό, τότε το επόμενο Metro, αν υπάρξει επόμενο, δεν θα κυκλοφορήσει στα PC. Αν και μάλλον αποσκοπούσε στην συμπόνοια των χρηστών, οι ήδη ένθερμοι συνομιλητές του εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο. Προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, η 4A Games δημοσίευσε στο Twitter μια ανακοίνωση.

 

 

Η ανακοίνωση λέει ότι "η απόφαση της αποκλειστικής διάθεσης του Metro: Exodus στο Epic Store ήταν καθαρά απόφαση των Koch Media και Deep Silver. Τα πρόσφατα σχόλια ενός μέλους της ομάδας ανάπτυξης της 4A Games δεν αντικατοπτρίζουν την θέση των Deep Silver και 4A Games όσον αφορά το μέλλον της σειράς. Αντικατοπτρίζουν την λύπη και την απογοήτευση ενός ατόμου με πάθος για την δουλειά του, η οποία από εκεί που αντιμετωπιζόταν με θετικότητα, κατέληξε να είναι αντικείμενο αντιπαραθέσεων για μια απόφαση την οποία δεν επέλεξε ο ίδιος. Παρακαλούμε οποιαδήποτε κριτική πάνω στο θέμα να την κατευθείνετε στις Koch Media/Deep Silver και όχι στους developers της 4A Games. "

Το Metro Exodus θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου για PC, PS4 και Xbox One.

 

Δείτε το προφίλ του Metro Exodus στο Epic Games Store.

Δείτε τα gameplay videos του Metro Exodus.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Metro Exodus και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 05/02/2019 15:24
Το να το κανουν σειρα δεν ειναι και οτι καλύτερο. θα κουραση. Αλλα το να βγουνε αλλη μια συνεχεία καλο θα ειναι γιατι εχει μεγαλη ιστορια.
Notification