Ειδήσεις FPS Activision: "Το νέο Call of Duty θα κρατά περισσότερο το ενδιαφέρον"

Activision: "Το νέο Call of Duty θα κρατά περισσότερο το ενδιαφέρον"

Friday, 03 May 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b4/f1/58/activision-new-call-of-duty-will-keep-players-interest-82-1556906258.jpg
 

Activision: "Το νέο Call of Duty θα κρατά περισσότερο το ενδιαφέρον"

Αναμένεται να το ανακοινώσει σύντομα.

Αν και τα games της σειράς Call of Duty συνήθως καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στα charts, ο αριθμός παικτών του κάθε παιχνιδιού μειώνεται σημαντικά μετά από περίπου τρεις μήνες κυκλοφορίας του.

Ο πρόεδρος και διευθυντής επιχειρήσεων της Activision, Collister Johnson μίλησε για αυτό το θέμα στην οικονομική αναφορά του Α' τριμήνου 2019 της εταιρείας λέγοντας ότι το φετινό Call of Duty ίσως να είναι αυτό που θα αλλάξει τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, ο Johnson είπε ότι η εταιρεία αναγνωρίζει πως "πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα για να διατηρήσουμε τον αριθμό παικτών Call of Duty πέρα από το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας, και η ομάδα ανάπτυξης των Call of Duty δουλεύει σκληρά πάνω σε αυτόν τον τομέα για την επερχόμενη κυκλοφορία του φθινοπώρου, κάτι για το οποίο νιώθουμε ενθουσιασμένοι".

Επιπλέον, ο Johnson είπε πως το περιεχόμενο και κατά την περίοδο κυκλοφορίας, αλλά και αργότερα, θα περιέχει "συναρπαστικές εμπειρίες", αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, λέγοντας ωστόσο πως Activision πιστεύει πως το φετινό Call of Duty θα είναι η μεγαλύτερή της κυκλοφορία για το 2019 και επανέλαβε ότι ο ενθουσιασμός που επικρατεί μέσα στην εταιρεία είναι μεγάλος.

Πέραν αυτών, επιβεβαιώθηκε ότι το νέο Call of Duty θα ανακοινωθεί επίσημα πριν από τις 30 Ιουνίου, κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο reveal event πριν από την Ε3.

Διαβάστε επίσης για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν το νέο Call of Duty.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Black Ops 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Call of Duty: Black Ops 4 γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 05/05/2019 11:18
Αρχίζει να παίρνει πολυ τα πανω το Call of Duty, μετα την πτώση του Batlefield.
Notification