Ειδήσεις FPS Νέο Call of Duty το 2020

Νέο Call of Duty το 2020

Friday, 07 Feb 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/20/f9/20181102131605-6d469e61-94-1566041528.jpeg
 

Νέο Call of Duty το 2020

Επιβεβαιώθηκε από την Activision. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/8/19] Ο LongSensation, ένας γνωστός game leaker, δήλωσε μέσω Twitter ότι έχει πληροφορίες πως το νέο Call of Duty που θα βγει το 2020 θα ονομάζεται είτε Call of Duty: Black Ops, είτε Call of Duty: Black Ops V.

Θα διεξάγεται -όπως αναφέρει- την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και θα περιέχει 40 χρόνια πολέμων, όπως αυτούς του Βιετνάμ και της Κορέας. Θα είναι επίσης πιο σκληρό και φριχτό σε βία και αίμα από το Modern Warfare.

Το παρακάτω αποτελεί απλά φήμη, την οποία δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε. 

[UPDATE: 6/1/20 - Δεν θα έχει jetpacks] Ο David Vonderhaar, Design Director του Call of Duty στην Treyarch, δήλωσε στο Twitter ότι το νέο Call of Duty δεν θα έχει jetpacks.

 

Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι δεν θα διεξάγεται στο μέλλον. Θα δούμε στην πράξη τι θα ισχύσει για την χρονική περίοδό του όταν θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση.

 

[UPDATE: 7/1/20 - Ο Vonderhaar αρνείται ότι δήλωσε πως δεν θα υπάρχουν jetpacks] Παρά τις πολυάριθμες χθεσινές αναφορές που έκαναν λόγο για την μη ύπαρξη jetpacks στο επόμενο Call of Duty, ο Director του παιχνιδιού David Vonderhaar, είπε ότι ουδέποτε έκανε τέτοια δήλωση.

Ο David Vonderhaar είχε πει στο Twitter ένα ξεκάθαρο "Όχι" στα jetpacks σε gamer όταν ερωτήθηκε, συνοδευόμενο μάλιστα και από το σχόλιο "Έχω PSTD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες)". Μία ημέρα μετά, ο Vonderhaar δήλωσε: "Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Μου αρέσει να είμαι στα πρωτοσέλιδα". Προφανώς ο Vonderhaar αστειευόταν αλλά δεν το καταλάβαμε χθες λόγω γραπτού λόγου ή πολύ απλά του αρέσει το τρολάρισμα.

[UPDATE 3: 7/2/20 - Επιβεβαιώθηκε από την Activision] Στην σύσκεψη με τους επενδυτές, η Activision επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο “premium” Call of Duty μέσα στο έτος.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν ανακοίνωσε ποια εταιρία το αναπτύσσει. Συνήθως η Activision ανακοινώνει τις εταιρίες ανάπτυξης με τις οποίες συνεργάζεται. “Και φυσικά, στο τέταρτο τρίμηνο έχουμε ένα καινούργιο premium Call of Duty, το οποίο μας έχει ενθουσιάσει από τα play tests,” δήλωσε ο Coddy Johnson, διευθυντής και COO. Η Activision επίσης δήλωσε ότι δεν περιμένει οι πωλήσεις να είναι στο ύψος αυτών του Modern Warfare, ωστόσο μπορεί να ελπίζει.

Σύμφωνα με φήμες, πρόκειται για έναν Black Ops τίτλο. Η Activision συνήθως ανακοινώνει την Treyarch με περηφάνεια ως εταιρία ανάπτυξης, αυτή την φορά ωστόσο δεν το έκανε.

 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare. Συζητήστε για το νέο Call of Duty στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification