Ειδήσεις FPS Συλλεκτικές retail εκδόσεις του Apex Legends

Συλλεκτικές retail εκδόσεις του Apex Legends

Tuesday, 10 Sep 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2e/b2/72/apex-legends-physical-editions-20-1568147157.jpg
 

Συλλεκτικές retail εκδόσεις του Apex Legends

Με Legendary skins.

Στα πλαίσια κυκλοφορίας retail εκδόσεων για όλα τα games, η Electronic Arts ανακοίνωσε δύο physical εκδόσεις του Apex Legends, καθεμία εκ των οποίων διαθέτει αποκλειστικά Legendary skins.

Οι εκδόσεις αυτές έχουν ως theme τους ήρωες Bloodhound και Lifeline, μαζί με legendary skins. Η Bloodhound Edition έχει το skin Intimidator, που κάνει τον χαρακτήρα να μοιάζει με δαίμονα. Στην έκδοση θα βρείτε επίσης και ένα δαιμονικό banner με την ονομασία Feeling Impish, ένα legendary Wrath Bringer skin για το Prowler submachine gun, αλλά και το Tormentor badge.

Η Lifeline Edition απευθύνεται στα...καλά παιδιά. Έχει ένα legendary skin για την Lifeline (Guardian Angel), ένα legendary Chooser of the Slain skin για το Flatline assault rifle, ένα Lifeline Winged Guardian banner και ένα σήμα Angel Struck. Αμφότερες οι δύο εκδόσεις θα διαθέτουν 1.000 Apex Coins, τα οποία χρησιμοποιείτε για να αγοράσετε αντικείμενα.

Αμφότερες οι Apex Legends Bloodhound Edition και Lifeline Edition θα κοστίζουν 20 ευρώ έκαστη και θα κυκλοφορήσουν για PC, PS4 και Xbox One στις 18 Οκτωβρίου.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα patch notes του νέου update. Όπως πάντα, υπάρχουν διορθώσεις σε bugs και αλλαγές στην απόδοση κάποιων όπλων.

Δείτε τους νέους χαρακτήρες του Apex Legends

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Παίξτε μαζί μας Apex Legends. Δηλώστε το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification