Ειδήσεις FPS Zombies θα εμφανιστούν στο Apex Legends

Zombies θα εμφανιστούν στο Apex Legends

Friday, 04 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/7b/36/apex-legends-halloween-event-45-1570181794.jpg
 

Zombies θα εμφανιστούν στο Apex Legends

Εν όψει ενός Halloween event.

 

Ένα Halloween event θα ξεκινήσει σύντομα στο Apex Legends.

Η έλευση το Οκτωβρίου, της νέας σεζόν και φυσικά του Halloween θα επηρεάσουν σημαντικά τον επόμενο μήνα στο Battle Royale της Respawn Entertainment. Όπως φαίνεται, το αμερικάνικο έθιμο αποτελεί μία καλή αφορμή για τους developers να φέρουν τα zombies στον κόσμο του Apex Legends. Είτε υπό την μορφή skins, είτε με νέα designs που ξεφεύγουν από το κομμάτι των cosmetics αναμένουμε να δούμε τον κόσμο του παιχνιδιού να γίνεται πιο “σκοτεινός” ή “φρικιαστικός” όπως υπόσχονται οι developers. Το όνομα αυτού του in-game event θα είναι Fight of Fright, εμπνευσμένο φυσικά από την ατάκα Trick or Treat.

Οι dataminers φυσικά δεν έχασαν χρόνο και ήδη βρήκαν αρχεία με τίτλους “wraith” και “shadowfall” με το δεύτερο να αποτελεί κωδική ονομασία ενός map. Από τις εικόνες φαίνεται πως το King’s Canyon map θα δεχθεί ένα rework για να στολιστεί εν όψει Halloween.

 

 

Ο κώδικας φαίνεται να συνδέεται και με τον χαρακτήρα Revenant (κωδική ονομασία Blackout) που έχει ορισμένα αρχεία να φαίνονται και φαίνεται να είναι ο υπέυθυνος για την τρομακτική κατάσταση που θα επικρατεί στο King’s Canyon.

 

 

Τέλος, έχουμε και μία εικόνα με ορισμένα items που θα είναι διαθέσιμα προς αγορά στο store του παιχνιδιού όσο τρέχει το event, με αποκορύφωμα ένα όχι και τόσο συμπαθητικό clown skin.

 

 

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification