Ειδήσεις FPS Jeff Kaplan: "Το Overwatch 2 θα ενωθεί με το Overwatch 1"

Jeff Kaplan: "Το Overwatch 2 θα ενωθεί με το Overwatch 1"

Friday, 08 Nov 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/51/cd/af/overwatch2-18-1573207580.jpg
 

Jeff Kaplan: "Το Overwatch 2 θα ενωθεί με το Overwatch 1"

"Δεν θέλουμε να σπάσουμε το player base στα δύο".

Το Overwatch 2 είναι ένα αρκετά περίεργο sequel, κάτι που μοιάζει περισσότερο σε expansion.

Βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα. Όλοι οι ήρωες, οι πίστες, modes και διάφορα αξεσουάρ που θα βγουν για το Overwatch 2 θα έρθουν και στο Overwatch 1. Φυσικά, όπως εξήγησε και ο director Jeff Kaplan “το σχέδιο είναι να ενώσουμε τα Overwatch 1 και 2 σε ένα game.”

“Κάποια στιγμή οι clients θα συμπτυχθούν. Πιστεύουμε ότι είναι αρκετά σημαντικό, ειδικά για το competitive κομμάτι του game. Αυτό θα γίνει για να μην σπάσουμε το player base σε δύο μέρη και για να δώσουμε σε όλους ένα competitive πλεονέκτημα. Αν παίζεις με άλλους, δεν θα πρέπει να έχεις καλύτερα frames επειδή το game έχει καλύτερο engine,” δήλωσε ο Kaplan. “Είναι φιλόδοξο σχέδιο, ωστόσο το γεγονός ότι και το καινούργιο game θα έχει την ίδια engine, θα κάνει την ένωση πιο ομαλή. Ταιριάζει όμως και με την ιδέα ενός expansion, παρόλο που το λέμε Overwatch 2,” είπε ο Kaplan.

Δείτε gameplay videos από το Overwatch 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification