Ειδήσεις FPS Call of Duty: YouTubers-Streamers Αγγλίας vs ΗΠΑ

Call of Duty: YouTubers-Streamers Αγγλίας vs ΗΠΑ

Thursday, 05 Dec 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/60/b8/cod-groundwar-usa-uk-18-1575570846.jpg
 

Call of Duty: YouTubers-Streamers Αγγλίας vs ΗΠΑ

Μια επική Ground War μάχη 32 vs 32.

Ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Call of Duty: Modern Warfare είναι το Ground War mode, όπου 64 άτομα μάχονται σε δύο ομάδες. Στην είδηση μας λοιπόν, ένας top streamer προκαλεί και προσκαλεί επαγγελματίες gamers σε μάχη μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ηνωμένου Βασιλείου. Στόχος της μάχης είναι να αποκαλυφθεί ποια από τις δύο χώρες έχει καλύτερους παίκτες στο Call of Duty.

Ο Tom Cassell ή ευρύτερα γνωστός στον χώρο ως Syndicate ανέβασε ένα tweet για αυτήν την ιδέα του, να φιλοξενήσει δηλαδή στο κανάλι του “την πρώτη μάχη Call of Duty Groundwar με πρόσκληση όλων των αγαπημένων σας Call of Duty streamers και YouTubers.”

Στην συνέχεια ανάρτησε ένα tweet με την ιδέα του για αγώνα μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Πολύ γρήγορα άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα μεγάλα ονόματα του χώρου για να υποστηρίξουν την ιδέα, συμπεριλαμβανομένου και του σχολιαστή της Scuff Gaming και των eSports, Alan Brice.

 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν όντως θα γίνει η επική αυτή μάχη. Είναι μια καλή στιγμή άλλωστε για μια επίδειξη του Ground War mode, αφού ο αριθμός των παικτών του Shooter συνεχώς αυξάνεται. Πολλά είναι τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην κυκλοφορία, όπως φυσικά και το Battle Pass που είναι διαθέσιμο για αγορά. Το Season One Battle Pass υπόσχεται “πρόσβαση σε πάνω από 100 tiers από Operators, Skins, όπλα, blueprints, ρολόγια και διάφορα άλλα.”

 

To Pass θα σας πάει πίσω 1000 Cod Points και θα χρειάζεται να αγοράσετε νέο Pass για κάθε season.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification