Ειδήσεις FPS Valorant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Valorant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Thursday, 21 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/a3/18/valorant-jett-red-1-30-1583187725.jpg
 

Valorant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/20 - Το League of Legends FPS έρχεται φέτος το καλοκαίρι] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το Valorant, το πρώτο League of Legends FPS, θα κυκλοφορήσει φέτος το καλοκαίρι στα PC.

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, καθώς οι developers θέλουν να δουν τι θα πει το community τους παίζοντας την beta. Αν η beta είναι επιτυχημένη τότε το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού, αλλιώς προς τον Αύγουστο, όπως δήλωσε η παραγωγός Anna Donlon.

[UPDATE: 21/5/20 - Ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα PC] Μετά την closed beta που κράτησε για δύο μήνες, το FPS της Riot θα κυκλοφορήσει επίσημα για τα PC στις 2 Ιουνίου και θα είναι free-to-play στην "πλειοψηφία των περιοχών παγκοσμίως", μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται και η Βόρεια Αμερική και η Ευρώπη.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Valorant, η Riot επιβεβαίωσε ότι η closed beta θα λήξει στης 28 Μαΐου. Αυτό θα δώσει στο studio την ευκαιρία να κάνουν reset στους λογαριασμούς των παικτών και να προσθέσουν νέο περιεχόμενο. Όταν το FPS θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν από το ίδιο σημείο με όλους εκείνους που θα ασχοληθούν με το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Επιπλέον, λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία, η Riot θα κυκλοφορήσει μία ποικιλία σε νέο περιεχόμενο. Μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνονται επιπρόσθετα modes του παιχνιδιού, χαρακτήρες, maps και πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα, θα αρχίσουν να απασχολούνται και περισσότεροι servers έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες του FPS. Αυτοί, που είναι τοποθετημένοι στην Ατλάντα, στο Ντάλας, στο Λονδίνο, στη Μαδρίτη και στη Βαρσοβία, θα βοηθήσουν έτσι ώστε οι παίκτες να έχουν μία πιο ομαλή εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Valorant και δείτε τα gameplay videos του.

Συζητήστε για το Valorant στο παρακάτω forum topic.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification