Ειδήσεις FPS Call of Duty: Warzone: Έρχονται Duo και Quad modes

Call of Duty: Warzone: Έρχονται Duo και Quad modes

Tuesday, 07 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/77/26/c9/call-of-duty-warzone-49-1585346091.jpg
 

Call of Duty: Warzone: Έρχονται Duo και Quad modes

Το Quad ξεκινάει μέσα στις επόμενες ώρες. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 27/3/20] Ο χρήστης του Reddit Senescallo, έκανε datamining στο νέο update του Call of Duty: Modern Warfare.

Στις πληροφορίες που αλίευσε βρήκε εικόνες από το Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ.

Πέραν αυτού, μας αποκάλυψε ότι το Call of Duty: Warzone ετοιμάζει νέα modes. Πέρα από το βασικό mode με το squad των τριών παικτών και το solo mode, ο dataminer αποκάλυψε ότι θα δούμε Duo και Quad modes ώστε να ολοκληρωθεί το "καρέ" των modes για την Activision.

Αναλυτικά, το datamining έδειξε τα εξής:
Battle Royale Duo mode
Battle Royale Quad mode
Battle Royale High Action: Μία πιο γρήγορη εκδοχή του Warzone mode όπου το αέριο εξαπλώνεται πιο γρήγορα .
Battle Royale Shotty Snipers: Μία εκδοχή του Warzone mode μόνο με shotguns και sniper rifles και χωρίς loadout drops.
Battle Royale One Shot: Μία εκδοχή του Warzone mode με headshots της μίας σφαίρας και χωρίς loadout drops.
Realism Battle Royale: Προφανώς ο τίτλος αναφέρεται στο Realism mode του Call of Duty, κοινώς δεν θα έχετε HUD στην οθόνη για βοήθεια.
Hardcore Battle Royale: Μειωμένο health, περιορισμένο HUD και friendly fire με τους συμπολεμιστές σας.

Με τις επτά αυτές νέες προσθήκες, το Call of Duty: Warzone σίγουρα θα πάει ένα επίπεδο πιο πάνω.

[UPDATE: 7/4/20 - Έρχεται το Quad mode] Το Season 3 update του Call of Duty: Modern Warfare ξεκινάει αύριο και η Infinity Ward θα εισάγει παράλληλα και το Quad mode.

To Quad mode θα είναι διαθέσιμο στα modes Battle Royale και Plunder. Στο Plunder θα πρέπει να συλλέξετε χρήματα και πλέον με την βοήθεια των τριών συμπαικτών σας θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τα Contracts με καλή συνεργασία πιο αποτελεσματικά.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone, δείτε τι έρχεται στο νέο update και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification