Ειδήσεις FPS Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: Χωρίς multiplayer mode

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: Χωρίς multiplayer mode

Wednesday, 01 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/81/a0/cod2remastered-21-1585737997.jpg
 

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered: Χωρίς multiplayer mode

Η Activision εξηγεί γιατί προτίμησε το single-player campaign.

Το Call Of Duty: Modern Warfare 2 Remastered έχει κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, αλλά μόνο το κύριο story του campaign είναι αυτό που έχει λάβει μια ολοκληρωτική αναβάθμιση.

Δεν υπάρχει βέβαια η επιλογή του multiplayer mode. Στο επίσημο μπλογκ της Activision η ίδια εταιρεία δήλωσε ότι θέλει να προσφέρει μια single-player εμπειρία στο main story του campaign χωρίς την ύπαρξη multiplayer.

Η δήλωση της Activision: “Θέλουμε να ενώσουμε τους παίκτες του community του Call Of Duty σε ένα ενιαίο multiplayer που είναι το Modern Warfare και το Warzone αντίστοιχα. Τα games αυτά προσφέρουν cross-play μέσα από τις πλατφόρμες του PS4, Xbox One και PC για αυτό τον ακριβής λόγο”.

Δείτε τα gameplay videos του Call of Duty: Modern Warfare 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification