Ειδήσεις FPS Valorant: Πάνω από 9.000 cheaters έχουν φάει ban

Valorant: Πάνω από 9.000 cheaters έχουν φάει ban

Wednesday, 13 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2a/1c/22/valorant-30-1586509964.jpg
 

Valorant: Πάνω από 9.000 cheaters έχουν φάει ban

Το σύστημα anti-cheat χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό των παραβατών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/20] Το νέο tactical Shooter της Riot Games με τίτλο Valorant δεν έχει βγει από την beta ακόμα παρόλα αυτά η εταιρεία χρειάζεται από τώρα κιόλας να αντιμετωπίσει κρούσματα cheating. Σύμφωνα με τον Paul Chamberlain, προγραμματιστής και anti-cheat lead για το Valorant, το πρώτο ban έχει ήδη γίνει.

Ο Chamberlain αναφέρει ότι βλέπει περισσότερα bans στον ορίζοντα, με την Riot Games να ψάχνει τρόπους να ξετρυπώνει τους hackers από την πρώτη στιγμή που μπαίνουν στο Online FPS. Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες που έχει κυκλοφορήσει η closed beta, όμως από ότι φαίνεται ήταν αρκετός χρόνος για μερικούς ώστε να προσπεράσουν το anti-cheat λογισμικό που έχει βάλει ως προστασία η Riot Games. Το σύστημα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να εντοπίζει τους cheaters χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία ερευνά και παρακολουθεί τους παίκτες, με την τελική απόφαση να παίρνεται από την anti-cheat ομάδα.

[UPDATE: 13/5/20 – Η Riot κάνει ban σε 9.000 cheaters] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι έριξε ban σε 8.873 cheaters. Επιπλέον, επισήμανε ότι αν και βρίσκεται ακόμη σε closed beta φάση θέλει να προσφέρει στους παίκτες της υψηλής ποιότητα competitive εμπειρία. Δείτε το σχετικό tweet.

Διαβάστε για τα accounts του Valorant που πωλούνται 150€ στο Ebay και συζητήστε για το νέο tactical Shooter στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification