Ειδήσεις FPS Valorant: Η Riot Games θα προσθέσει ranked mode

Valorant: Η Riot Games θα προσθέσει ranked mode

Wednesday, 29 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/2d/30/valorant-ranked-mode-kentriki-77-1588154025.jpg
 

Valorant: Η Riot Games θα προσθέσει ranked mode

Omen και Breach έρχονται ανανεωμένοι με νέα visuals.

Η Riot Games κυκλοφόρησε νέο patch με αλλαγές στους ήρωες και πραγματοποίησε πληθώρα διορθώσεις σε αρκετά bugs του παιχνιδιού.

Στο gameplay του Valorant υπάρχουν αλλαγές κυρίως στον ήρωα Omen. Στους Phoenix και Viper διορθώνονται αρκετά bugs όσον αφορά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τα abilities τους. Επιπλέον οι Omen και Breach θα έχουν ανανεωμένα visuals τόσο στο model του χαρακτήρα τους όσο και στα abilities τους. Η Riot Games, επίσης στα νέα patch notes μας ενημερώνει ότι θα προστεθεί competitive mode και ranked matchmaking πολύ σύντομα. Δείτε το σχετικό tweet.

Διαβάστε αναλυτικά τα patch notes για το Valorant στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Δείτε τις απαιτήσεις του Valorant στα PC και την φήμη σύμφωνα με την οποία το επερχόμενο FPS ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις φορητές συσκευές.

Διαβάστε για τον πρώτο cheater του Valorant που έφαγε ban και συζητήστε για το νέο tactical Shooter στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification