Ειδήσεις FPS Project Warlock

Project Warlock

Monday, 25 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/da/e5/project-warlock-70-1590441270.jpg
 

Project Warlock

Indie FPS βγαλμένο από τα '90s.

Το Project Warlock είναι ένα indie FPS, το οποίο κυκλοφόρησε στο Steam τον Δεκέμβριο του 2018.

Αποτελεί ωδή στα διασκεδαστικά FPS της δεκαετίας του '90, όπως τα DOOM και Duke Nukem. Σας καλεί να ταξιδέψετε στο χρόνο και να εξολοθρεύσετε ορδές δαιμόνων που έχουν εισέλθει στη Γη.

Το Project Warlock περιλαμβάνει 60 levels σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες. Από μια παγωμένη βάση στην Ανταρκτική θα βρεθείτε στην Αίγυπτο ή σε Μεσαιωνικά κάστρα. Το παιχνίδι έχει κρυφά περάσματα και loot με ammo και gold.

Συζητήστε για το Project Warlock στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification