Ειδήσεις FPS BPM: Bullets Per Minute

BPM: Bullets Per Minute

Friday, 28 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a3/a1/b5/bpm-bullets-per-minute-62-1597078507.jpg
 

BPM: Bullets Per Minute

Νέο gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/8/20] Το BPM: Bullets Per Minute είναι ένα παιχνίδι που προκύπτει από την ανορθόδοξη ιδέα των δημιουργών του να διασταυρώσουν τις καταβολές ενός Rhythm game στα ίχνη των Guitar Hero, Audiosurf και Beat Saber με τη φρενήρη δράση κλασσικών FPS όπως τα Doom, Quake Arena και Unreal Tournament.

Ως παίκτες αναλαμβάνετε το ρόλο ενός ή μιας Valkyrie (γενικός χαρακτηρισμός για τους χαρακτήρες ασχέτως φύλου) με σκοπό να αναχαιτίσετε τις δαιμονικές ορδές της Helheim από το να εισβάλουν στην Asgard. Οπλισμένοι με μοναδικές ικανότητες και σωρεία πυροβόλων όπλων τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε, θα αντιμετωπίσετε αντιπάλους που κινούνται στο ρυθμό της ασταμάτητης, επικής Rock και Metal μουσικής που ντύνει αυτό το ασυνήθιστο υβρίδιο Rhythm/FPS. Για να επιζήσετε, θα πρέπει να μπείτε κυριολεκτικά στο χορό της μάχης και να συντονίσετε τις κινήσεις, τις ριπές, ακόμα και τα reload σας με τη μουσική σε μια ατελείωτη χορογραφία βίας και πυροβολισμών, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Οι Βίκινγκ αναφορές δημιουργούν την απαραίτητη επική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με το να δώσουν ένα υποτυπώδες σενάριο καθώς κι ένα θέμα γύρω από το οποίο κινείται ο σχεδιασμός των χώρων κι αντιπάλων σας. Ταυτόχρονα, τα ασταμάτητα κιθαριστικά σόλο και drum breaks δημιουργούν ένα φρενήρη ρυθμό που θυμίζει τα κλασσικά FPS της δεκαετίας του ’90, με το BPM: Bullets Per Minute να τονίζει αυτές του τις καταβολές έχοντας ενσωματώσει όλες τους τις χαρακτηριστικές κινήσεις όπως double jump, rocket jump και bunny hop. Τα 7+1 bosses μπορεί να ακούγονται λίγα, αλλά η Awe Interactive υπόσχεται ότι οι ικανότητες των χαρακτήρων, τα όπλα και οι αναβαθμίσεις τους αλλάζουν δραστικά το gameplay, χαρίζοντας στο BPM: Bullets Per Minute σημαντικό replayability σε συνδυασμό με την τυχαία σταδιακή δημιουργία της κάθε πίστας και προσθήκες όπως Challenge mode.

[UPDATE: 28/8/20 - Νέο gameplay video] Στα πλαίσια της Gamescom και του Future Game Show παρουσιάστηκε ένα gameplay video του Bullets Per Minute. Δείτε το παρακάτω.

Το BPM: Bullets Per Minute θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για PC. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification