Ειδήσεις FPS The Invincible από πρώην developers της CD Projekt Red

The Invincible από πρώην developers της CD Projekt Red

Wednesday, 16 Sep 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/72/1f/b2/The-Invincible-0-2-1600247071.jpg
 

The Invincible από πρώην developers της CD Projekt Red

Νέο sci-fi FPS για PC, PS5 και Xbox Series X.

Πρώην developers της CD Projekt Red δημιούργησαν την Starward Industries και το The Invincible είναι το πρώτο παιχνίδι που αναπτύσσουν.

Το The Invincible πρόκειται για ένα sci-fi FPS θρίλερ το οποίο εκτυλίσσεται σε ένα φουτουριστικό, με ρετρό αισθητική, πλανήτη. Λαμβάνετε τον ρόλο ενός διαστημικού επιστήμονα ο οποίος όντας μόνος του σε ένα εχθρικό πλανήτη, προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη των χαμένων συντρόφων του. Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την νουβέλα του 1964 με τον ίδιο τίτλο, του Πολωνού συγγραφέα Stanisław Lem.

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού είναι η εξής: ''Είστε ένας επιστήμονας σε μια διαπλανητική, διερευνητική αποστολή που γρήγορα μετατρέπεται σε αποστολή επιβίωσης. Αφού προσεδαφίζεστε στον πλανήτη Regis III, θα πρέπει να βρείτε το πλήρωμά σας το οποίο έχει χαθεί χρησιμοποιώντας εξελιγμένο διαστημικό εξοπλισμό ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μυαλό και το ένστικτο επιβίωσης για να τα καταφέρετε, σε έναν πλανήτη που γρήγορα μετατρέπεται σε αφιλόξενο μέρος. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι ο Regis III κρύβει τρομακτικά μυστικά τα οποία σας αποκαλύπτονται σιγά σιγά στην προσπάθεια να βρείτε τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός σας. Όσο περισσότερο φωτίζεται το μυστήριο του πλανήτη τόσο περισσότερο συνειδητοποιείται την ενδεχόμενη ύπαρξη και άλλων όντων και ίσως καλύτερα να μην προσεγγίσετε κάποιες από τις περιοχές του Regis III. Αλλά πλέον είναι πολύ αργά για να γυρίσετε πίσω''.

Το The Invincible υπόσχεται συναρπαστικό gameplay, ενώ θα μπορείτε να παίξετε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του story με τις πράξεις και τις αποφάσεις σας. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την Unreal Engine.

Το The Invincible θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το 2021. Ακούγεται ενδιαφέρον σαν project, αλλά το μόνο υλικό που έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής είναι μερικές φωτογραφίες και η μουσική του παιχνιδιού.

Διαβάστε για το Cyberpunk 2077 και συζητήστε για το The Invincible στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 17/09/2020 08:38
Μόνο και μόνο που είναι απο πρώην developers της CD Projekt RED θα το τσεκάρω οπωσδήποτε.
Notification