Ειδήσεις FPS Ghost Recon: Wildlands Ghost War PvP Mode

Ghost Recon: Wildlands Ghost War PvP Mode

Thursday, 14 Sep 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/43/43/ghost-recon-wildlands-ghost-war-pvp-37-1500653728.jpg
 

Ghost Recon: Wildlands Ghost War PvP Mode

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης και τα περιεχόμενα της open beta. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/7/17] Το Ghost War θα αποτελέσει το PvP mode του Ghost Recon: Wildlands.

Το Ghost Recon: Wildlands δε διέθετε κάποιο online PvP mode όταν κυκλοφόρησε με τη Ubisoft να υπόσχεται πως θα προστεθεί σε μελλοντικό update. Η ώρα έφτασε και το επονομαζόμενο Ghost War είναι εδώ.

Στο Ghost War θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε σε δυο ομάδες των τεσσάρων σε μεγάλες και ανοιχτές πίστες. Δε θα παίζετε με τους χαρακτήρες του campaign αλλά θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά classes. To Ghost War υπόσχεται να σας δώσει μια νέα εμπειρία καθώς διαθέτει νέους μηχανισμούς, οι οποίοι διαφοροποιούνται από το singleplayer κομμάτι του.

 

[UPDATE: 14/9/17 - Open beta] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η open beta του Ghost War, του PvP mode του Ghost Recon: Wildlands, θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 του ίδιου μήνα. Θα μπορείτε να την κατεβάσετε από τις 19 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε ότι η ολοκληρωμένη έκδοση θα διατεθεί δωρεάν τον προσεχή φθινόπωρο μέσω σχετικού update.

Η open beta θα περιλαμβάνει 4vs4 deathmatch χωρίς respawn και νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα πάρει τις περισσότερες νίκες σε τρεις αγώνες. Θα μπορείτε να παίξετε στους πέντε από τους οκτώ χάρτες που θα βρείτε στην τελική έκδοση, ενώ θα έχετε πρόσβαση σε έξι από τα 12 classes που χωρίζονται στις κατηγορίες Assault, Marksman και Support.

Η open beta του Ghost War PvP mode θα “τρέξει” το διάστημα 21-25 Σεπτεμβρίου σε PC, PS4 και Xbox One. Η τελική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο.

 

Διαβάστε το review μας για το Ghost Recon: Wildlands και πείτε μας αν θα παίξετε το Ghost War σε αυτό το forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification