Ειδήσεις FPS Destiny 2: Curse of Osiris

Destiny 2: Curse of Osiris

Friday, 01 Dec 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (3 σχόλια)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a6/7b/88/destiny2-curse-of-osiris-weapons-64-1512133099.jpg
 

Destiny 2: Curse of Osiris

Νέο τρέιλερ με όπλα και armors. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/9/17] Το Microsoft Store φαίνεται να πρόδωσε την κυκλοφορία του πρώτου DLC για το Destiny 2. Αν κατευθυνθείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα, θα βρείτε ένα listing με όνομα Destiny 2 – Expansion I: Curse of Osiris που αν κρίνουμε από την περιγραφή του πιθανότατα θα αποτελέσει το πρώτο DLC του Destiny 2.

Συγκεκριμένα αναγράφεται: “ Το Destiny 2 Expansions I: Curse of Osiris συνεχίζει το ταξίδι σας ως Guardian με νέες αποστολές και περιπέτειες στην ιστορία και με νέο προορισμό τον Ερμή. Ταξιδέψτε στον χώρο και στον χρόνο για να μάθετε τα μυστικά του Osiris, να αποτρέψετε ένα σκοτεινό μέλλον και να ξανακτίσετε δεσμούς ανάμεσα στον θρυλικό Warlock και την μαθήτρια του Ikora Rey.”

Στην συνέχεια αναγράφονται τα features του expansion:
- Εξερευνήστε τον Ερμή και το μυστηριώδες “Infinite Forest”
- Νέες αποστολές και περιπέτειες
- Νέα όπλα, πανοπλίες και εργαλεία για να λάβετε
- Νέες ομαδικές δραστηριότητες
- Και άλλα…

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη σχετικής ημερομηνίας για το πότε θα κυκλοφορήσει. Και φυσικά τίποτα δεν είναι επίσημο αν δεν υπάρξει η ανάλογη ανακοίνωση από τις Bungie και Activision.

[UPDATE: 9/9/17 - Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή του] Η Bungie επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει το πρώτο DLC του Destiny 2, το οποίο θα έχει τον τίτλο Curse of Osiris. Συγκεκριμένα, μετά την διαρροή που υπήρξε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft, ο διευθυντής marketing της Bungie Eric Osborne επιβεβαίωσε την ύπαρξη του DLC, λέγοντας ότι η διαρροή που υπήρξε ευσταθεί. Μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει, μιας και το Destiny 2 είναι ακόμα “φρέσκο” αφού κυκλοφόρησε στις 6 του μήνα.

 

 

 


[UPDATE 2: 30/10/17 - Αποκαλύφθηκε η κυκλοφορία του] Αποκαλύφθηκε εν τέλει το expansion του Destiny 2 με τίτλο Curse of Osiris όπως είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον ομώνυμο χαρακτήρα να διαλύει σε μια συγκλονιστική μάχη ορισμένα Vex, ενώ βλέπουμε νέους εχθρούς, νέες τοποθεσίες και νέο equipment.

[UPDATE 3: 1/12/17 - Νέο τρέιλερ με όπλα και armors] Οι Bungie και Activision κυκλοφόρησαν νέο τρέιλερ για το Destiny 2: Curse of Osiris με τα νέα όπλα που θα συναντήσετε στο πρώτο αυτό expansion.

Οι δύο εταιρείες θέλουν να προετοιμάσουν τους fans του Destiny 2 σχετικά με το τι έρχεται μαζί με το νέο expansion. Πρόκειται για μια νέα σειρά όπλων και armors με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του δημοφιλούς FPS.

 

Το Curse of Osiris expansion θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε το review του Destiny 2
και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/09/2017 17:18
Το σκηνικό με τα dlc νομίζω πρέπει να σταματήσει και να δίνονται όλα μαζί με την αγορά του τίτλου.
#2 lefteris58 (Level 5) 10/09/2017 08:53
Το έχετε έτοιμο και δεν το βάλατε στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε προχθές. Ζητάτε και full price από πάνω.
#3 Prodigy (Level 4) 10/09/2017 14:30
Quoting lefteris58:
Το έχετε έτοιμο και δεν το βάλατε στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε προχθές. Ζητάτε και full price από πάνω.

Αυτή είναι κλασσική τακτική στην βιομηχανία του gaming τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω γιατί σου κάνει ακόμα "εντύπωση". :ρ
Βρίσκουν και τα κάνουν βέβαια.
Notification