Ειδήσεις FPS Εκπτώσεις για το Star Wars Battlefront 2

Εκπτώσεις για το Star Wars Battlefront 2

Friday, 03 Nov 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/68/ed/star-wars-battlefront2-discounts-10-1509702829.jpg
 

Εκπτώσεις για το Star Wars Battlefront 2

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας The Last Jedi.

Το επερχόμενο Star Wars Battlefront 2 αποτελεί στα σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα games του έτους. Όσο όμως κι αν βιάζεστε να το αποκτήσετε ενδέχεται να είναι σοφότερο να περιμένετε λίγο παραπάνω εφόσον φημολογείται πως το παιχνίδι θα βρεθεί γρήγορα σε έκπτωση λόγω της κυκλοφορίας της νέας ταινίας Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi.

Για την ακρίβεια η ίδια η EA ήταν αυτή που όπως δήλωσε θα βάλει σε έκπτωση το Star Wars Battlefront 2 “πιθανότατα”, ενώ έγινε λόγος και για επιλεγμένες εκπτώσεις και κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.. Ο Blake Jorgensen, μέλος της executive team της EA δήλωσε σχετικά με τις εκπτώσεις αυτές: “Αυτόν είναι ο τρόπος με τον οποίο δούλευε πάντοτε η gaming αγορά. Επομένως εάν δείτε τον τίτλο σε έκπτωση μην ερμηνεύσετε τίποτα παραπάνω γι’ αυτό πέραν το ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πουλάς games στις διακοπές.”

Συνεπώς, αν λάβει κανείς υπόψη πως η ταινία The Last Jedi θα κυκλοφορήσει μόλις ένα μήνα μετά το Battlefront 2 ενδέχεται να αξίζει την αναμονή εάν επιθυμείτε να αγοράσετε το sequel του Star Wars σε καλύτερη τιμή.

Διαβάστε περισσότερα για το Star Wars Battlefront 2 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 03/11/2017 12:40
Όποιος μπορεί να περιμένει, ας περιμένει.Πιθαν ότατα να το βρεί με 15% έκπτωση.Προσωπι κά δεν μπορώ να περιμένω ένα μήνα :P
#2 ashbringer (Level 25) 04/11/2017 12:44
Θα περιμένω για την έκπτωση και αν έχω χρήματα μέχρι τότε το χτυπάω άνετα.
Notification