Ειδήσεις FPS Strike Vector EX open beta

Strike Vector EX open beta

Tuesday, 11 Jul 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ae/bd/63/strike-vector-ex-42-1499768820.jpg
 

Strike Vector EX open beta

Έρχεται και σε PC μέσω της open beta.

Τον Ιανουάριο του 2014 η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Ragequit Corporation κυκλοφόρησε ένα multiplayer First-person Shooter για PC με την ονομασία Strike Vector. Το 2016 κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση του game για Playstation 4 και Xbox One με τίτλο Strike Vector EX. Πλέον, η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη και σε PC μέσω μιας open beta στο Steam.

Η ανακοίνωση για την open beta έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού του Strike Vector στο Twitter, στον οποίο η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε πως η beta θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες και η επίσημη κυκλοφορία στο Steam θα γίνει στις 18 Ιουλίου.

 

 

Το Strike Vector EX είναι ένα First-person Shooter, στο οποίο καλείστε να χειριστείτε διάφορα σκάφη εναντίον των εχθρών σας σε αερομαχίες που κόβουν την ανάσα. Χαρακτηριστική είναι η δυσκολία της AI, η οποία είναι βαθιά ανταγωνιστική. Η νέα, ανανεωμένη έκδοση του Strike Vector που κυκλοφόρησε το 2014 έχει νέους χειρισμούς, χαρακτηριστικά και modes. Επιπλέον, ενώ το πρώτο game είχε μόνο multiplayer, το Strike Vector EX έχει και ένα singleplayer campaign με διάφορους χαρακτήρες και cutscenes.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην open beta, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του game στο Steam.

Το Strike Vector EX είναι ήδη διαθέσιμο σε Playstation 4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Strike Vector και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification