Rainbow Six Siege: 30 εκατομμύρια παίκτες

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Rainbow Six Siege: 30 εκατομμύρια παίκτες

Rainbow Six Siege: 30 εκατομμύρια παίκτες

Δυόμισι χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/17] Η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω του UbiBlog πως το Rainbow Six: Siege ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πάικτες και πάνω από 2.3 εκατομμύρια παίκτες συνδέονται κάθε μέρα, φτάνοντας ένα σημαντικό ορόσημο.

Από την ημέρα κυκλοφορίας του το Rainbow Six: Siege αύξησε τον αριθμό των Operators από 20 στους 30, ενώ πλέον υπάρχουν 16 διαφορετικοί χάρτες από όλο τον κόσμο στους οποίους διαδραματίζονται οι μάχες. Το game κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015 και πλέον πλησιάζει τα δύο χρόνια κυκλοφορίας του. Αν και υπήρξε μια μικρή πτώση στον αριθμό των παικτών την περίοδο μετά την κυκλοφορία, πλέον εδώ και ένα χρόνο η κοινότητα έχει μεγαλώσει. Στην επερχόμενη Season 3 αναμένεται να δούμε Operators από το Hong Kong, νέα όπλα και περιβάλλοντα, καθώς και νέους Πολωνούς GROM Operators.

[UPDATE: 14/4/18 - 30 εκατομμύρια παίκτες] Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege μετρά πλέον περισσότερους από 30 εκατομμύρια παίκτες.

Περίπου δυόμισι χρόνια ύστερα από την κυκλοφορία του τον Δεκέμβρη του 2015, το Rainbow Six Siege κατάφερε να ξεπεράσει και το ορόσημο των 30 εκατομμυρίων παικτών σε όλες τις πλατφόρμες. Το Tactical Shooter της Ubisoft ξεπέρασε της προσδοκίες της εταιρείας, γεγονός που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Alexandre Remy, Brand Director του Rainbow Six Siege στην Ubisoft: “Εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε μέλος του παγκόσμιού μας community για την υποστήριξη που έδειξαν στο παιχνίδι.

Οι παίκτες μας είναι το πολυτιμότερο στοιχείο του παιχνιδιού. Τα περασμένα τρία χρόνια προσπαθήσαμε να δημιουργήσαμε ένα δυνατό community όσο αναπτυσσόμαστε και να εξελίξουμε τον συνεχώς ανεπτυγμένο κόσμο του Rainbow Six Siege. Νιώθουμε τεράστια τιμή που ξεπεράσαμε αυτό το ορόσημο και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποδεχόμαστε κάθε άνθρωπο που αποφασίζει να παίξει”.

Την ανακοίνωση αυτή συνόδευσε και η απόφαση της εταιρείας να επεκτείνει τους operators της στους 100 για το Rainbow Six Siege έναντι των 38 που διαθέτει αυτή την στιγμή.

Θυμηθείτε το review μας για το Rainbow Six: Siege και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/08/2017 19:37
Το rainbow six siege το αξίζει και στα multiplayer είναι πολύ δυνατό.
#2 Adam_Pap (Level 18) 07/08/2017 15:07
Καιρος να παρει τα πανω του γιατι το αξιζει κιολας!
#3 MuscleMuseum (Level 11) 16/04/2018 18:54
T game τ αξιζει και μετο παραπανω, ένα από τα καλύτερα tactical shooters
Notification