Ειδήσεις FPS Halo Recruit: VR εμπειρία για mixed-reality headsets

Halo Recruit: VR εμπειρία για mixed-reality headsets

Wednesday, 04 Oct 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/2e/31/halo-rectruit-vr-34-1507108537.jpg
 

Halo Recruit: VR εμπειρία για mixed-reality headsets

Θα περιλαμβάνει γνωστούς χαρακτήρες και εχθρούς.

Η Microsoft ανακοίνωσε μια VR εμπειρία που θα βασίζεται στα Halo.

Το Halo Recruit αποτελεί μια arcade virtual reality εμπειρία, η οποία σύμφωνα με την Microsoft δεν πρέπει να θεωρηθεί ως VR game ή μέρος αυτού. Διαρκεί πέντε λεπτά και μέσα από αυτό θα μπορείτε να δείτε... από κοντά γνωστούς χαρακτήρες του σύμπαντος των Halo όπως ο Master Chief και η Cortana, καθώς και εχθρούς όπως ο Elite.

Αναπτύχθηκε από την 343 Industries με την συνδρομή της εταιρείας ανάπτυξης Endeavour One και θα περιλαμβάνει επίσης όπλα που γνωρίσαμε στα Halo, καθώς και το διάσημο πλέον όχημα Warthog. Όπως αναφέρει η 343 Industries: “Είναι μια ευκαιρία για εμάς να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες της VR τεχνολογίας και να παίξουμε στο σύμπαν των Halo μέσω αυτού του νέου μέσου”, αναφερόμενη στην mixed-reality τεχνολογία. Δήλωσε μάλιστα ότι μελλοντικά ίσως να ασχοληθούν περαιτέρω με περισσότερες VR εμπειρίες στα Halo, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ολοκληρωμένου παιχνιδιού σε περιβάλλον οικονικής πραγματικότητας.

Το Halo Recruit είναι ήδη διαθέσιμο για δοκιμή σε καταστήματα της Microsoft. Θα έχετε την ευκαιρία να το κατεβάσετε για PC στις 17 Οκτωβρίου. Θα υποστηρίζει όλα τα mixed-reality headsets της Microsoft.

Διαβάστε το review του Halo 5: Guardians και το αντίστοιχο του Halo Wars 2. Συζητήστε για το Halo Recruit στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification