Ειδήσεις FPS Ghost Recon Wildlands: Δωρεάν περίοδος

Ghost Recon Wildlands: Δωρεάν περίοδος

Monday, 09 Apr 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Νικηφόρος Μητράκος  
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9f/83/37/ghost-recon-wildlands-87-1507623589.jpg
 

Ghost Recon Wildlands: Δωρεάν περίοδος

Παίξτε το για ένα ακόμη τετραήμερο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/10/17] Το open world Tactical Shooter Ghost Recon: Wildlands της Ubisoft θα είναι για λίγες μέρες δωρεάν για να το δοκιμάσετε σε PC, Playstation 4 και Xbox One.

Αφορμή στάθηκε το νέο PvP mode για ομάδες των τεσσάρων παικτών με τίτλο Ghost War το οποίο θα κυκλοφορήσει σαν δωρεάν update για το βασικό game και θα προσθεσει ειδικά διαμορφωμένους χάρτες και classes. Μαζί με αυτή την ανακοίνωση κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ που εξηγεί τις νέες προσθήκες του Ghost War. Η δωρεάν περίοδος θα διαρκέσει από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, διάστημα αρκετό για να πάρετε μια καλή ιδέα του τι προσφέρει το Shooter της Ubisoft. Αν αποφασίσετε να το παίξετε σε PC, μπορείτε να ξεκινήσετε να το κάνετε pre-load μέσω uPlay. Τέλος, το Ghost Recon: Wildlands θα έχει 50% εκπτωση σε όλα τα format ενώ η πρόοδος που θα σημειώσετε αν το δοκιμάσετε δωρεάν θα μεταφερθεί στον τίτλο όταν τον αγοράσετε.

Δείτε το τρέιλερ:

 

[UPDATE: 9/4/18 - Νέο δωρεάν τετραήμερο] Με αφορμή την κυκλοφορία του DLC για το Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - Splinter Cell: Special Operation, η Ubisoft θα διαθέσει δωρεάν το Ghost Recon Wildlands για τέσσερις ημέρες.

Παίξτε το σε PC, PS4 και Xbox One, από τις 12 μέχρι τις 15 Απριλίου. Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει και ένα νέο DLC, το Special Operation I, με αποστολή του Sam Fischer από το Spinter Cell, την φωνή του οποίου έχει αναλάβει ο Michael Ironside.

 

Διαβάστε το review μας για το Ghost Recon: Wildlands και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification