Ειδήσεις FPS Superhot: Mind Control Delete

Superhot: Mind Control Delete

Wednesday, 06 Dec 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e4/a5/5f/superhot-84-1512690646.jpg
 

Superhot: Mind Control Delete

Δωρεάν standalone expansion με στοιχεία από Roguelike games.

Η Superhot Team ανακοίνωσε το πρώτο expansion του Superhot.

Το Mind Control Delete θα είναι ένα standalone expansion (δεν θα απαιτεί να έχετε αγοράσει το αρχικό παιχνίδι για να το παίξετε), το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία από Roguelike games όπως τα τυχαίως παραγόμενα levels, power-ups και modifiers που θα επηρεάζουν το gameplay. Θα διαθέτει μια μεγάλης διάρκειας ιστορία με βάθος μέσα από την οποία θα ανακαλύψετε περισσότερα μυστικά από το σύμπαν του Superhot. Ταυτόχρονα, θα βρείτε νέους εχθρούς και θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε Minds το καθένα από τα οποία θα περιλαμβάνει τα δικά του skills και νέους μηχανισμούς στο gameplay.

Το Superhot: Mind Control Delete expansion θα εισέλθει στο Steam Early Access στις 7 Δεκεμβρίου. Όσοι έχετε στην κατοχή σας το αρχικό Superhot, θα λάβετε το expansion δωρεάν.

Διαβάστε το review του Superhot και συζητήστε εκτενώς για το expansion στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/12/2017 11:49
Πολύ ωραίο το τρέιλερ.Αναμένω για να χαρώ και το expansion.
Notification