Ειδήσεις FPS Παίζει PUBG με τηγάνι και Overwatch με fidget spinners

Παίζει PUBG με τηγάνι και Overwatch με fidget spinners

Monday, 01 Jan 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/63/f7/pubg-frying-pan-controller-29-1514836180.jpg
 

Παίζει PUBG με τηγάνι και Overwatch με fidget spinners

Ο Rudeism..."το τερματισε"!

Ο streamer Rudeism έχει μάθει να παίζει PlayerUnknown's Battlegrounds με ένα controller που έφτιαξε από...τηγάνι (χαρακτηριστικό όπλο του παιχνιδιού) και Overwatch χρησιμοποιώντας...fidget spinners!

Overwatch με fidget spinners
Ο Rudeism κατασκεύασε το ιδιόρυθμο αυτό controller που θα δείτε στο βίντεο και το εφαρμόζει στα livestreams του. Απολαύστε τον παρακάτω και δείτε ολόκληρο το livestream.

Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα στο Reddit, κάθε fidget spinner συνδέεται με encoder που μετατρέπει την κίνηση σε σήματα και συνδέεται σε έναν πίνακα κυκλωμάτων που βρίσκεται κάτω από την ξύλινη βάση που βλέπετε στο βίντεο. Οι encoders ανιχνεύουν την κατεύθυνση κάθε fidget spinner και αν πιέζονται ή όχι (σ.σ. όποτε τα πιέζει χρησιμεύουν ως κουμπιά).

Δύο fidget spinners χρησιμοποιούνται για WASD, δύο για στόχευση (σε οριζόντιο ή κάθετο άξονα), και ένα για αριστερό και δεξί κλικ αντίστοιχα. Αν πιέσει τα fidget spinners, ο Rudeism χρησιμοποιεί τα abilities του χαρακτήρα του.

Διαβάστε το review του Overwatch. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic. Ανταλλάξτε IDs στο Overwatch στο παρακάτω forum topic.

PUBG με τηγάνι
Ο Rudeism δεν σταμάτησε ωστόσο εκεί και έφτιαξε ένα τηγάνι-controller. Εδώ βέβαια τα πράγματα είναι πιο εύκολα απ' τα fidget spinners, αφού ουσιαστικά τα κουμπιά του χειριστηρίου βρίσκονται πάνω στο τηγάνι, το οποίο χρησιμεύει ως analog stick, συνεπώς προσφέρει στον streamer καλή ακρίβεια.

Παρότι χρησιμοποιούσε τηγάνι, ο Rudeism κατάφερε και κέρδισε στο Squad mode του παιχνιδιού. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε τι περιέχει το πρώτο patch του PUBG για PC.

 

Διαβάστε τα preview μας για το PUBG σε PC και Xbox One.  Συζητήστε για το PUBG στο αντίστοιχο forum topic

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID ή το gamertag σας στο Steam ή το Xbox Live αντίστοιχα.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 02/01/2018 07:48
Παίζει με το τηγάνι και φτιάχνει και κανά αυγό μάτι παράλληλα :lol: .Θεός
Notification