Ειδήσεις FPS Ναρκωτικά στο Far Cry 5

Ναρκωτικά στο Far Cry 5

Friday, 05 Jan 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c9/7a/37/far-cry-5-drugs-45-1515189488.jpg
 

Ναρκωτικά στο Far Cry 5

Ως μηχανισμός εντός παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την καταχώρηση αξιολόγησης του ESRB για το Far Cry 5, η Ubisoft θα προσθέσει τα ναρκωτικά ως in-game μηχανισμό.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι έχει ένδειξη ηλικιακής αξιολόγησης "M" (Mature), λόγω βίας, αίματος, τεμαχισμού μελών, σεξουαλικών σκηνών και άλλων περιστατικών. Ωστόσο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε...ναρκωτικά για να βελτιώσουμε τα abilities και τα skills μας.

Η πλήρης περιγραφή καταχώρησης στο ESRB:
"Στο FPS αυτό οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του σερίφη, ο οποίος πολεμάει με φανατικούς πιστούς στη Montana. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν ένα open world περιβάλλον και θα έχουν αποστολές μάχης για να απελευθερώσουν εχθρικά οχυρά, να σώσουν ομήρους και να πολεμήσουν με αντίπαλους στρατιώτες. Θα χρησιμοποιήσουν machine guns, τόξα, φλογοβόλα και εκρηκτικά για να σκοτώσουν εχθρούς σε φρενήρεις μάχες. Η μάχη θα έχει ρεαλιστικά πυρά, ρεαλιστικές εκρήξεις και splatter εφέ αίματος.

Οι stealth επιθέσεις (σ.σ. στραγγαλισμός, πισώπλατο μαχαίρωμα και πνίξιμο των αντιπάλων από τον λαιμό) θα χρησιμοποιούνται για να βγάλετε εκτός τους ανυποψίαστους φρουρούς με διακριτικότητα. Τα cutscenes θα απεικονίζουν επιπλέον δράσεις βίας: ένας άνδρας θα αυτοπυροβολείται στο κεφάλι, ένας χαρακτήρας θα δέχεται ηλεκτρισμό σε ανακριτική σκηνή, ένας άνδρας θα κόβει ένα μεγάλο κομμάτι δέρματος από το στήθος ενός άλλου χαρακτήρα κτλ. Σε ορισμένα σημεία του περιβάλλοντος θα βρίσκετε τεμαχισμένα πτώματα.

Το παιχνίδι περιέχει αναφορές σε σεξ στους διαλόγους του, ενώ κατά την διάρκειά του θα καταναλώνετε αλκοόλ (σ.σ. κάτι που θα οδηγεί σε blurring της οθόνης). Ορισμένες σκηνές στους διαλόγους αναφέρονται σε ναρκωτικά (π.χ. "Πήρε μια βελόνα για να βοηθηθεί", "όπως ένα κακό ταξίδι με παγανισμένο οξύ", "κόλλησαν όλοι με το όπιο" κτλ.)

Οι παίκτες θα μπορούν να καταναλώσουν ομοιοπαθητικά ναρκωτικά (π.χ. "Fast" ή "Furious") τα οποία θα αυξάνουν τα abilities και τα skills τους. Ένα ναρκωτικό (το oregano) θα δείχνει την οθόην να τρέμει όταν καταναλώνεται και περιγράφεται ως "Υπερβολικά καλό στα brownies". Επίσης, οι λέξεις "Fuck" και "Pussy" θα λεχθούν μέσα στο παιχνίδι.

Το Far Cry 5 αναπτύσσεται απ' την Ubisoft Montreal, με βοήθεια από την Ubisoft Berlin. Θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες και συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification