Ειδήσεις FPS Star Wars Battlefront II: Επιστρέφουν οι μικροσυναλλαγές μαζί με το Ewok Hunt mode

Star Wars Battlefront II: Επιστρέφουν οι μικροσυναλλαγές μαζί με το Ewok Hunt mode

Saturday, 14 Apr 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/b6/98/star-wars-battlefront2-ewok-mode-59-1523696346.jpg
 

Star Wars Battlefront II: Επιστρέφουν οι μικροσυναλλαγές μαζί με το Ewok Hunt mode

Θα αξιοποιούνται για την αγορά κοσμητικών αντικειμένων.

 

Η EA ανακοίνωσε πως οι μικροσυναλλαγές του Star Wars Battlefront 2 επιστρέφουν, ενώ προστίθεται ένα προσωρινό Ewok Hunt mode.

Όπως υποσχέθηκε η Electronic Arts, οι crystals, κύρια μορφή μικροσυναλλαγών στο δημοφιλές Shooter, επιστρέφουν στο Battlefront 2 δίνοντας σας την δυνατότητα να τους αγοράσετε και να τους αξιοποιήσετε μόνο σε κοσμητικά αντικείμενα πλέον. Συγκεκριμένα θα μπορείτε να αγοράσετε skins για τους playable χαρακτήρες που είτε υπάρχουν ήδη, είτε θα προστεθούν με νέο update.

Οι αμφιέσεις θα μπορούν να αγοραστούν επίσης με credits που λαμβάνεται όσο περισσότερο παίζετε το παιχνίδι. Ο Oskar Gabrielson, general manager στην EA DICE μίλησε για τις αλλαγές: “Ακούσαμε τους προβληματισμούς σχετικά με το ότι δίναμε στους παίκτες άδικο προβάδισμα. Επίσης ακούσαμε πως επισκιάζαμε ένα, κατά τα άλλα, καταληκτικό παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μας. Λυπούμαστε που δεν το αντιληφθήκαμε σωστά”. Η ημερομηνία επιστροφής των μικροσυναλλαγών τοποθετήθηκε στις 18 Απριλίου.

Πέραν από την επιστροφή των μικροσυναλλαγών όμως η EA ανακοίνωσε μέσω ενός τρέιλερ τον ερχομό ενός νέου mode, το Ewok Hunt. Σε αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να παίξετε ως Ewoks ενάντια στους Stormtroopers.

Το νέο mode αλλά και οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο update χωρίς να έχει ανακοινωθεί το πότε θα λήξει η περίοδος δοκιμής του.

Διαβάστε επίσης το review του Star Wars Battlefront 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification