Ειδήσεις FPS Borderlands Remaster

Borderlands Remaster

Thursday, 28 Mar 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/07/f1/borderlands-goty-ps4-8-1527764665.jpg
 

Borderlands Remaster

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/5/18] Η Gearbox Software φαίνεται πως προτίθεται να κυκλοφορήσει μια Game of the Year Edition για το πρώτο Borderlands στο PS4, σύμφωνα με καταχώρηση στην επιτροπή ηλικιακής σήμανσης στην Κορεά.

Μετά το Borderlands: The Handsome Collection και έχοντας ήδη στα σκαριά το Borderlands 3, η Gearbox Software φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της την επανακυκλοφορία του πρώτου Borderlands στο PS4. Θυμίζουμε ότι το Borderlands: The Handsome Collection περιλαμβάνει το Borderlands 2 και το Borderlands: The Pre-Sequel, οπότε το αρχικό παιχνίδι είναι το μόνο που λείπει εντέλει. Ίσως η Gearbox να ετοιμάζει την παρουσίαση του Borderlands 3 για την E3 2018, με την Game of the Year Edition του πρώτου παιχνιδιού να έρχεται ως… συνοδευτικό πιάτο.

[UPDATE 1: 4/6/18 - Φήμη για remaster ή επανακυκλοφορία] Όπως μεταφέρει έλαβε ESRB rating, η Gearbox φαίνεται πως έχει στα σκαριά την κυκλοφορία ενός remaster του πρώτου Borderlands όχι μόνο για το PS4 όπως είχε αρχικά υπονοηθεί μέσω καταχώρησης στην Κορέα, αλλά και για τα PC και Xbox One. Αυτό αναμένεται να γίνει σύμφωνα με την φήμη μέσω μιας Game of the Year Edition που θα έρθει να συνοδεύσει τα remaster των Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel που είχαμε δει σε πακέτο στο Borderlands: The Handsome Collection.

[UPDATE 2: 22/3/19 Καταχωρήθηκε ESRB σήμανση] Η φημολογούμενη μέχρι στιγμής έκδοση του Borderlands: Game of the Year Edition για PC, PS4 και Xbox One έλαβε ESRB σήμανση, γεγονός που φαίνεται να καθιστά την επίσημη ανακοίνωση του παιχνιδιού αναπόφευκτη. Να θυμίσουμε πως μέχρι στιγμής είχαν ήδη γίνει καταχωρήσεις ηλικιακής σήμανσης για το παιχνίδι στις αντίστοιχες επιτροπές της Ταϊβάν και Νότιας Κορέας.

Η ανακοίνωση είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στο πάνελ της Gearbox Software στην PAX East 2019 στις 28 Μαρτίου. Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής αν το παιχνίδι θα αποτελεί remake του πρώτου Borderlands ή απλά remaster.

[UPDATE 3: 28/3/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Gearbox ανακοίνωσε ότι η Remastered έκδοση του Borderlands θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One τον Απρίλιο.

Η Borderlands: Game of the Year Edition θα έρθει στις 3 Απριλίου. Το πακέτο θα περιέχει και τα DLC The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx και Claptrap’s New Robot Revolution. Η συλλογή θα διαθέτει αναβαθμισμένα μοντέλα χαρακτήρων, textures και φωτισμούς. Θα υποστηρίζεται επίσης split-screen Co-op τεσσάρων παικτών, νέα customizations στους χαρακτήρες και πιο υψηλό A.I. στο τελικό boss.

Διαβάστε το review του Borderlands: The Handsome Collection και συζητήστε για το Borderlands 3 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification