Ειδήσεις FPS Battlefield V: Chapter 1: Overture

Battlefield V: Chapter 1: Overture

Wednesday, 05 Dec 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/92/1d/1a/Battlefield-V-46-1544025517.jpg
 

Battlefield V: Chapter 1: Overture

Δωρεάν DLC.

Το πρώτο δωρεάν DLC του Battlefield V, μετά από μία μικρή καθυστέρηση είναι πλέον διαθέσιμο.

Η DICE εξήγησε ότι υπήρξαν κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν την κυκλοφορία του. Δεν έγινε σαφές τι προβλήματα ήταν αυτά, αλλά φαίνεται να διορθώθηκαν αφού το DLC θα κυκλοφορήσει.


Η DICE τόνισε ότι : “Η ομάδα αποφάσισε, ότι θα ήταν καλύτερο να αναμείνουμε στο DLC μέχρι να διορθωθούν τα λάθη”. Ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή και ευχαρίστησε τους fans για την υπομονή τους.

Σε αντίθεση με τα άλλα Battlefield παιχνίδια, η DICE δεν θα χρεώσει extra και περιεχόμενα αλλά μόνο για cosmetic items. Οι ώρες που θα γίνει διαθέσιμο το Overture είναι:

PC – Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου στις 1am PT / 4am ET / 9am UTC / 10am CET

PlayStation 4 - Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου στις 2am PT / 5am ET / 10am UTC / 11am CET

Xbox One - Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου  στις 3am PT / 6am ET / 11am UTC / 12pm CET

Με το update θα προστεθεί ένας νέος χάρτης, ένα νέο single-player chapter όπου θα παίξετε σαν Γερμανός στρατιώτης και διάφορα σχέδια για τα οχήματα σας.

Διαβάστε το preview μας για το Battlefield V και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification