Ειδήσεις FPS Η Blizzard δημιουργεί δημόσιο κατάλογο με τιμωρημένους pro players του Overwatch

Η Blizzard δημιουργεί δημόσιο κατάλογο με τιμωρημένους pro players του Overwatch

Saturday, 22 Dec 2018  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/a5/d1/overwatch-55-1545481337.jpg
 

Η Blizzard δημιουργεί δημόσιο κατάλογο με τιμωρημένους pro players του Overwatch

Κοινοποιεί τις πράξεις και την ποινή τους.

Η Blizzard έχει “φακελώσει” τους επαγγελματίες παίκτες Overwatch που δημιούργησαν θέμα στην εταιρεία

Η υπηρεσία “discipline tracker” του Overwatch League αποτελεί στην ουσία μία δημόσια λίστα παικτών που παραβίασαν τους κανόνες της διοργάνωσης, είτε κάνοντας boosting σε άλλου λογαριασμούς, είτε λόγω τοξικής συμπεριφοράς. Η Blizzard καταγράφει σε αυτή την λίστα το πλήρες όνομα το παίκτη, το tag του, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται, τους λόγους αλλά και την ποινή στην οποία υποβάλλεται ο εκάστοτε παίκτης. Στην πρώτη μέρα στην οποία τέθηκε σε ισχύ είδαμε ήδη επτά ονόματα παικτών που τιμωρήθηκαν λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Μέχρι πρότινος το Overwatch League πραγματοποιούσε σχετικές δημοσιεύσεις κάθε φορά που κάποιος pro player παραβίαζε τους νόμους του. Για την παρουσίαση αυτού του tracker δήλωσαν: “Καθώς οι παίκτες εντάσσονται στο Overwatch League, λαμβάνουν ένα πλήρες review της συμπεριφοράς τους και όπου είναι αναγκαίο αναλαμβάνουμε δράση. Ενώ τα league reviews αναλύονται το καθένα ξεχωριστά, οι σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν το επίπεδο πειθαρχίας περιλαμβάνουν τόσο την σοβαρότητα όσο και την εξέλιξη των πράξεών τους. Μέσα στη σεζόν, το league office θα συνεχίσει να αναλαμβάνει δράση όπου χρειαστεί”.

Διαβάστε το review του Overwatch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Παίξτε Overwatch μαζί μας. Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification