Ειδήσεις FPS Το Metroid Prime 4 αλλάζει εταιρεία ανάπτυξης και θα καθυστερήσει

Το Metroid Prime 4 αλλάζει εταιρεία ανάπτυξης και θα καθυστερήσει

Saturday, 26 Jan 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f4/3d/82/metroid-prime-4-56-1548499428.jpg
 

Το Metroid Prime 4 αλλάζει εταιρεία ανάπτυξης και θα καθυστερήσει

Η Nintendo δεν ήταν ευχαριστημένη με την πορεία του.

 

Το development του Metroid Prime 4 αλλάζει χέρια.

Η Nintendo ανακοίνωσε πως ότι τα προβλήματα στην ανάπτυξη του Metroit Prime 4 οδήγησαν την εταιρεία στο να ακυρώσει το project και να το δώσει εκ νέου σε άλλο στούντιο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως δέχεται reboot πριν καν κυκλοφορήσει, αφού η νέα εταιρεία που αναλαμβάνει να το φέρει στην ζωή είναι η Retro Studios που, ως γνωστόν, είχε αναπτύξει την original σειρά Metroid Prime. Όπως αντιλαμβάνεστε, η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα καθυστερήσει μέχρι ωσότου η εταιρεία βαδίζει σε καλό σημείο. Η ανακοίνωση έγινε από τον Shinya Takahashi, senior managing executive officer της Nintendo.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στην E3 του 2017 και η τεράστια αλλαγή στην ανάπτυξή του μάλλον εξηγεί γιατί δεν το είδαμε στην E3 2018. Η πορεία που είχε μέχρι πρότινος “δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της Nintendo για ένα sequel της σειράς Metroid Prime”, κοινώς χρειάστηκε να κάνουν κάτι για αυτό, όπως και έκαναν.

Διαβάστε περισσότερα για το Metroid Prime 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification