Ειδήσεις FPS Το Apex Legends ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες

Το Apex Legends ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες

Tuesday, 12 Feb 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/12/80/40/apex-legends-1-CEB5CEBACEB1CF84CEBFCEBCCEBCCF85CF81CEB9CEBF-12-1549365840.jpg
 

Το Apex Legends ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες

Μέσα σε μία εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/2/19] Mόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, το Apex Legends ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο παίκτες.

H άμεση δημοτικότητα του παιχνιδιού σχετίζεται σίγουρα με την στρατηγική marketing της Respawn, η οποία στοχεύει στην προώθηση του Apex Legends κυρίως μέσω των influencers. Το Apex Legends είναι το πιο δημοφιλές game στο Twitch, με 149 χιλιάδες viewers αυτή τη στιγμή, ενώ την ημέρα της κυκλοφορίας του έφτασε κατά προσέγγιση στους 495 χιλιάδες. Γνωστοί Battle Royale streamers όπως ο Shroud και ο Dr.Disrespect δοκίμασαν το παιχνίδι στο preview event και συγκέντρωσαν 114 χιλιάδες και 73 χιλιάδες viewers αντίστοιχα.

 

Παρά τις θετικές εντυπώσεις, η κυκλοφορία του Apex Legends είχε τα προβλήματά της. Ατελείωτα loading screens στα PC και προβλήματα με τις συναλλαγές στο Xbox Οne ήταν μερικά από αυτά. Φυσικά κάθε online κυκλοφορία αυτής της κλίμακας είναι αναπόφευκτο ότι θα υποφέρει από ορισμένα προβλήματα και ειδικά όταν έχει αμέσως τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

[UPDATE: 8/2/19 - Ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια παίκτες μέσα σε 72 ώρες] Το Apex Legends συνεχίζει την ανοδική πορεία του από 1 εκατομμύριο παίκτες μέσα στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του, στα 2.5 εκατομμύρια μέσα στις πρώτες 24 ώρες και καταλήγει να ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια μέσα σε 72 ώρες ενώ διατηρεί 1 εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες.

Ο CEO της Respawn Entertainment, Vince Zampella, δήλωσε σχετικά με το επίτευγμα σε update στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού: ''Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι για εμάς. Κάναμε tests και διορθώσεις, υπήρξαν συμφωνίες και διαφωνίες και φτάσαμε σε σημείο που νιώσαμε λίγη από την μαγεία. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η κατεύθυνση της σειράς σε free to play και το surprise launch της αποτελούσε ρίσκο. Αλλά αγαπήσαμε το Apex Legends και θέλαμε να το παρουσιάσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό. Ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο και εμείς, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη υποστήριξη και θετικά σχόλια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στην Respawn Entertainment για την ευκαιρία που δώσατε στο Apex Legends. Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Έχουμε πολλά περισσότερα να σας προσφέρουμε μέσα στο έτος.''

[UPDATE 2: 12/2/19 - Ξεπέρασε τους 25 εκατομμύρια παίκτες] Ο Vince Zampella της Respawn ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 25 εκατομμύρια παίκτες έχουν παίξει Apex Legends.

Σε ένα blog post ανακεφαλαίωσης της εβδομάδας κυκλοφορίας του νέου της Battle Royale, η Respawn έδωσε με περηφάνεια κάποια στοιχεία για την απόδοσή του ως τώρα. Σύμφωνα με τον Vince Zampella, περισσότεροι από 25 εκατομμύρια παίκτες έχουν δοκιμάσει το Apex Legends, ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων παιχτών που έχει επιτευχθεί κατάφερε να φτάσει τα 2 εκατομμύρια.

"Μα τι εβδομάδα! Από την κυκλοφορία του Apex Legends τη Δευτέρα, είδαμε τη δημιουργία μιας κοινότητας για το Apex Legends που ευδοκιμεί, είναι ενθουσιασμένη και γεμάτη feedback και ιδέες," είπε ο Zampella. "Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε αυτό το παιχνίδι μαζί σας, την κοινότητα, οπότε συνεχίστε να μας δίνετε feedback γιατί πραγματικά ακούμε."

Μπορείτε να κατεβάσετε το Apex Legends δωρεάν αυτή τη στιγμή μέσω του Origin store στα PC, καθώς και σε PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τα reviews όλων των Titanfall και συζητήστε περισσότερο για το Apex Legends στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 20) 05/02/2019 15:10
Ειναι ενα καλο game. Εχει πολλα κοινά στοιχειά με άλλα games αυτοί του ιδίους, αλλα σε battle royale δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πλέον.
#2 The Creed (Level 9) 05/02/2019 16:53
akiszax Ισχυει εχει κουρασει το battle royale να υπαρχει σε καθε παιχνιδι , με μικρες διαφορες σε καθε ενα απο αυτα . Αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσε και λεω να το δοκιμασω
Notification