Ειδήσεις FPS Borderlands 3 στο Epic Store: Βομβαρδισμός αρνητικών reviews στο Steam

Borderlands 3 στο Epic Store: Βομβαρδισμός αρνητικών reviews στο Steam

Saturday, 06 Apr 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/47/df/c7/borderlands-3-user-reviews-55-1554397301.jpg
 

Borderlands 3 στο Epic Store: Βομβαρδισμός αρνητικών reviews στο Steam

Καλύφθηκαν πάνω από 4.000 ψεύτικα reviews. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/4/19] Το Borderlands 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store και αυτό εξόργησε τους PC gamers που προτιμούν το Steam, με αποτέλεσμα να αρχίσουν το review bombing.

Ως εκ τούτου, πολλοί gamers που έχουν Borderlands games στη συλλογή τους πήγαν στο Steam και άρχισαν να γράφουν αρνητικά reviews. Τα Borderlands 2, Borderlands Game of the Year, Borderlands: The Pre-Sequel και όλα τα DLC έχουν επηρεαστεί. Τα πρόσφατα user reviews σε όλα αυτά τα games είναι ανάμεικτα, ενώ στο Borderlands: The Pre-Sequel είναι κυρίως αρνητικά.

[UPDATE: 6/4/19 - Καλύφθηκαν πάνω από 4.000 ψεύτικα reviews] Τα μέτρα της Valve που αντιμετωπίζουν το review bombing εντόπισαν και αφαίρεσαν πάνω από 4.000 αρνητικά reviews από το Steam.

Ο μηχανισμός που εφάρμοσε η Valve δείχνει να λειτουργεί καλά, αφού μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε με την αποκλειστικότητα του Borderlands 3 στο Epic Games Store, η εταιρεία κατάφερε να σβήσει πάνω από 4.000 εσκεμμένα reviews που κατατέθηκαν λόγω της δυσαρέσκειας των fans για αυτή την απόφαση της 2K. Το συγκεκριμένο φίλτρο βρήκε τα πολυάριθμα reviews που δημοσιεύτηκαν στο Steam τις τελευταίες μέρες για τα Borderlands 1 και 2 και τα κάλυψε εν μέρει. Ακόμα μπορείτε να βρείτε τις αρνητικές αυτές κριτικές, ωστόσο δεν εμφανίζονται αυτόματα αν δεν το επιλέξετε εσείς. Η Valve θέλει να βεβαιωθεί πως θα φαίνονται μόνο τα αξιόπιστα και ειλικρινή reviews ώστε να αποτραπεί το review bombing σε κάθε μελλοντική περίπτωση, πράγμα που δείχνει να δουλεύει αποτελεσματικά με το νέο της μηχανισμό.

To Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Borderlands 3 και το cross-platform συζητήστε για αυτό σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification