• Ειδήσεις
  • FPS
  • To PlayerUnknown's Battlegrounds απέφερε 920 εκατομμύρια δολάρια το 2018

To PlayerUnknown's Battlegrounds απέφερε 920 εκατομμύρια δολάρια το 2018

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
To PlayerUnknown's Battlegrounds απέφερε 920 εκατομμύρια δολάρια το 2018

To PlayerUnknown's Battlegrounds απέφερε 920 εκατομμύρια δολάρια το 2018

Κυρίως από τα PC.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds απέφερε στην PUBG Corp 920 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και 310 εκατομμύρια σε κέρδη το 2018.

O αναλυτής Daniel Ahmad μοιράστηκε μερικές από τις λεπτομέρειες σχετικά με τα έσοδα, αρχικά μεταφρασμένες από τον Sinonobu στο Twitter. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προέρχεται από τα PC, παρότι η mobile έκδοση έγινε γρήγορα εξίσου δημοφιλής με εκείνη του Fortnite. Η PC έκδοση απέφερε περίπου 790 εκατομμύρια σε έσοδα, δηλαδή 314% περισσότερα από την προηγούμενη χρονιά, ενώ mobile και κονσόλες ακολούθησαν με 65 και 60 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Με 200 εκατομμύρια παίκτες μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, τα νούμερα στα κινητά μπορεί να είναι αρκετά υψηλότερα, αλλά το PUBG Mobile αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Tencent και όχι από την PUBG Corp. Επίσης είναι free to play, αν και έχει μικροσυναλλαγές. Το 53% των συνολικών εσόδων προέρχονται από παίκτες στην Ασία, όπου το PUBG είναι πιο δημοφιλές από το Fortnite. Στο ποσοστό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται καν η Νότιος Κορέα, στην οποία τα έσοδα ξεπερνούν συνολικά της Ευρώπης και φτάνουν σχεδόν τα έσοδα της Νότιας Αμερικής.

Διαβάστε για την πρόσφατη απαγόρευση του PUBG στην Ινδία.

Διαβάστε το review του PUBG και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε PUBG γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification