Hunt: Showdown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Hunt: Showdown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hunt: Showdown: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Βγήκε από την Early Access και κυκλοφόρησε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 4/7/19] Ο PvP τίτλος Hunt: Showdown της Crytek βρίσκεται σε early access για περίπου ένα χρόνο, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει. Μετά από 20 ενημερώσεις, θα αφήσει το early access στις 27 Αυγούστου.

"Η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού μαζί με την υποστήριξη μίας τέτοιας παθιασμένης κοινότητας, ήταν πολύ δημιουργική, μας πήρε σε νέες κατευθύνσεις και πραγματικά μας έκανε να βάλουμε όλη μας την έμπνευση στο Hunt", δήλωσε ο παραγωγός Fatih Özbayram. "Τώρα έχει έρθει η ώρα για την πλήρη έκδοση και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Δεν θα ξεχάσουμε την υποστήριξη που μας έδωσε αυτή η κοινότητα".

Το Hunt: Showdown είναι ένας μεταφυσικός Monster Hunting τίτλος που λαμβάνει χώρα στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Υπάρχουν βάλτοι και φρικτά πλάσματα που θέλουν να σας φάνε. Αλλά το πραγματικό τέρας ήταν ανέκαθεν η ανθρωπότητα, καθώς πρόκειται για έναν PvP τίτλο που ανταγωνίζεστε άλλες ομάδες κυνηγών τεράτων. Μπορεί να επιζήσετε μια σύγκρουση απο μία αράχνη δαίμονα μόνο και μόνο για να σας σκοτώσουν μερικοί ύπουλοι αντίπαλοι ενώ προσπαθείτε να φύγετε από την τοποθεσία που βρίσκεστε.

https://youtu.be/jNDV3MrPqL0

Τα τέρατα είναι το δόλωμα. Στην πραγματικότητα το Hunt: Showdown είναι περισσότερο ένας τίτλος PvP παρά ένα παιχνίδι Monster Hunting. Αυτό δεν γίνεται άμεσα σαφές, αλλά αργότερα φαίνεται ξεκάθαρα. Το Hunt: Showdown λειτουργεί εκπληκτικά ως ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με ύπουλο shooting ενώ σας αγκαλιάζει με την εκπληκτική του βαριά ατμόσφαιρα.

Κατά την διάρκεια του early access, η εταιρεία ανάπτυξης δημιούργησε ένα νέο boss, έναν καινούριο χάρτη, φυσιολογική μετάβαση της μέρας από πρωί σε βράδυ, πολλά όπλα και ένα Quick Play mode. Σε αυτό το mode μπορούν να μπουν μέχρι και 10 μεμονωμένοι παίχτες, αντί για δύο ομάδες και ο τελικός νικητής να κρατήσει όλα τα κέρδη του αγώνα. Μέσα από όλη αυτή την ένταση, τις ενέδρες και τις απαιτητικές δοκιμασίες, ο τίτλος δεν απέχει πολύ από ένα παιχνίδι Battle Royale.

 

[UPDATE 28/8/19 -Κυκλοφόρησε επίσημα ύστερα απο 18 μήνες] Ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Crysis αποτελεί ένα κράμα PvP και PvE στοιχείων, καθώς φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους τόσο με φρικιαστικά τέρατα όσο και μεταξύ τους. Σε κάθε game, 12 παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους προκειμένου να είναι αυτοί που θα εντοπίσουν και σκοτώσουν το μεγάλο ¨θήραμα¨ που υπάρχει στον εκάστοτε χάρτη, ενώ παράλληλα μάχονται ενάντια σε ορδές εχθρών.

Δείτε εδώ το launch trailer του Hunt: Showdown.

Κατά την επίσημη κυκλοφορία του, το Hunt: Showdown, διαθέτει δύο χάρτες (Stillwater Bayou και Lawson Delta), δυο game modes (Bounty Hunt και Quickplay), ενώ οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε 33 διαφορετικά όπλα και 57 κομμάτια gear. Η Crytek, με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του game προσέθεσε και ένα legendary skin ονόματι Vanguard, ενώ παράλληλα διόρθωσε προσωρινά ένα bug που υπήρχε με τα mission rewards. Από σήμερα κυκλοφορεί επίσης και το πρώτο DLC του game με τίτλο Legends of the Bayou το οποίο είναι διαθέσιμο στο steam για 9,99 €.

Το Hunt: Showdown κυκλοφορεί για PC και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Hunt: Showdown και πείτε μας τη γνώμη σας στο παρακάτω forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification