Ειδήσεις FPS Disintegration

Disintegration

Tuesday, 20 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a4/df/c0/disintegration-36-1566297161.jpg
 

Disintegration

Tο επίσημο τρέιλερ γνωστοποιήθηκε στην Gamescom 2019. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/7/19] Ο Marcus Lehto αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη στην δημιουργίας του Halo και αποκάλυψε την κυκλοφορία ενός νέου FPS από την εταιρία αναπτυξης V1 Interactive.

Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα στο τι πρέπει να περιμένουμε, εκτός από ένα teaser video που μας παρουσιάζει μερικά γυαλιστερά τμήματα μιας περίεργης μηχανής. Η εταιρία τονίζει ότι θα αποκαλύψει περισσότερα στην Gamescom, τον επόμενο μήνα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

Η V1 Interactive είναι ο νέος σταθμός του Marcus Lehto, ο οποίος είναι πρώην διευθυντής στο τμήμα δημιουργίας παιχνιδιών της Bungie και συνδημιουργός του Halo. Επιπλέον για την δημιουργία της εταιρίας θα συνεργαστεί με την ομάδα ανάπτυξης του SOCOM: US Navy Seals. Έτσι ο creative director, προχώρησε στις εξής δηλώσεις: "Είναι θαυμάσιο που μπορούμε να μοιραστούμε αυτό που ετοιμάζει η εκπληκτική ομάδα μας. Ανυπομονούμε να σας ανακοινώσουμε τι ετοιμάζουμε τον επόμενο μήνα".

[UPDATE: 20/8/19 - Το επίσημο τρέιλερ] Προσδεθείτε, γιατί δημοσιεύθηκε νέο τρέιλερ του Disintegration με εμφανείς επιρροές από το Halo.

Θα παίζετε ως ο Romer Shoal, ένας μηχανόβιος, ο οποίος ηγείται μιας εξέγερσης ενάντια στα cyborg. Το παιχνίδι θα περιέχει single-player campaign καθώς και multiplayer.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Το Disintegration αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2020. 

Διαβάστε περισσότερα για το Disintegration στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification