Ειδήσεις FPS Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War

Monday, 25 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/20/f9/20181102131605-6d469e61-94-1566041528.jpeg
 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Εντοπίστηκε RCXD σε κτήριο του Warzone. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/8/19] Ο LongSensation, ένας γνωστός game leaker, δήλωσε μέσω Twitter ότι έχει πληροφορίες πως το νέο Call of Duty που θα βγει το 2020 θα ονομάζεται είτε Call of Duty: Black Ops, είτε Call of Duty: Black Ops V.

Θα διεξάγεται -όπως αναφέρει- την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και θα περιέχει 40 χρόνια πολέμων, όπως αυτούς του Βιετνάμ και της Κορέας. Θα είναι επίσης πιο σκληρό και φριχτό σε βία και αίμα από το Modern Warfare.

Το παρακάτω αποτελεί απλά φήμη, την οποία δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε. 

[UPDATE: 6/1/20 - Δεν θα έχει jetpacks] Ο David Vonderhaar, Design Director του Call of Duty στην Treyarch, δήλωσε στο Twitter ότι το νέο Call of Duty δεν θα έχει jetpacks.

Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι δεν θα διεξάγεται στο μέλλον. Θα δούμε στην πράξη τι θα ισχύσει για την χρονική περίοδό του όταν θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση.

[UPDATE 2: 7/1/20 - Ο Vonderhaar αρνείται ότι δήλωσε πως δεν θα υπάρχουν jetpacks] Παρά τις πολυάριθμες χθεσινές αναφορές που έκαναν λόγο για την μη ύπαρξη jetpacks στο επόμενο Call of Duty, ο Director του παιχνιδιού David Vonderhaar, είπε ότι ουδέποτε έκανε τέτοια δήλωση.

Ο David Vonderhaar είχε πει στο Twitter ένα ξεκάθαρο "Όχι" στα jetpacks σε gamer όταν ερωτήθηκε, συνοδευόμενο μάλιστα και από το σχόλιο "Έχω PSTD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες)". Μία ημέρα μετά, ο Vonderhaar δήλωσε: "Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Μου αρέσει να είμαι στα πρωτοσέλιδα". Προφανώς ο Vonderhaar αστειευόταν αλλά δεν το καταλάβαμε χθες λόγω γραπτού λόγου ή πολύ απλά του αρέσει το τρολάρισμα.

[UPDATE 3: 7/2/20 - Επιβεβαιώθηκε από την Activision] Στην σύσκεψη με τους επενδυτές, η Activision επιβεβαίωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο “premium” Call of Duty μέσα στο έτος.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι δεν ανακοίνωσε ποια εταιρία το αναπτύσσει. Συνήθως η Activision ανακοινώνει τις εταιρίες ανάπτυξης με τις οποίες συνεργάζεται. “Και φυσικά, στο τέταρτο τρίμηνο έχουμε ένα καινούργιο premium Call of Duty, το οποίο μας έχει ενθουσιάσει από τα play tests,” δήλωσε ο Coddy Johnson, διευθυντής και COO. Η Activision επίσης δήλωσε ότι δεν περιμένει οι πωλήσεις να είναι στο ύψος αυτών του Modern Warfare, ωστόσο μπορεί να ελπίζει. Σύμφωνα με φήμες, πρόκειται για έναν Black Ops τίτλο. Η Activision συνήθως ανακοινώνει την Treyarch με περηφάνεια ως εταιρία ανάπτυξης, αυτή την φορά ωστόσο δεν το έκανε.

[UPDATE 4: 21/4/20 - Θα διεξάγεται στο Βιετνάμ] Το TheGamingRevolution λέει ότι γνωρίζει πως το νέο Call of Duty δεν θα αποτελεί Black Ops.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος του Kotaku Jason Schreier, πρόσθεσε ότι το παιχνίδι θα εστιάσει στον πόλεμο του Vietnam. Θεωρεί επίσης ότι δεν αποτελεί reboot του αρχικού Black Ops που είχε κυκλοφορήσει το 2010 και διεξαγόταν επίσης στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου.

[UPDATE 5: 6/5/20 - Επιβεβαιώθηκε από την Activision] Στα πλαίσια συνάντησης επενδυτών για την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας, η Activision ανακοίνωσε την αύξηση των downloads του Call of Duty: Warzone και παράλληλα επιβεβαίωσε την ύπαρξη του νέου Call of Duty, λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2020.

[UPDATE 6: 20/5/20 - Επιβεβαιώθηκε από την Activision] Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Okami, το όνομα του επερχόμενου τίτλου της Activision, είναι Call of Duty: Black Ops Cold War.

Ο Okami, του οποίου τα leaks, έχουν επαληθευτεί πολλάκις στο παρελθόν, ανέβασε ένα post στο Twitter, με το cover art του επίσημου Black Ops και τις λέξεις Cold War, τοποθετημένες με Photoshop από κάτω. Φαίνεται ότι οι πληροφορίες διασταυρώνονται και από τρίτες πηγές, επαληθεύοντας το όνομα Call of Duty: Black Ops Cold War.

Ακόμα μία ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η ομάδα ανάπτυξης που θα αναλάβει τον εν λόγω τίτλο της Activision, η Treyarch, όπως επίσης και αναφορές που έχουν γίνει για ενσωμάτωση του πολέμου του Vietnam μέσα στην θεματολογία με κάποιο τρόπο.

Ακόμα ένα στοιχείο είναι τα easter eggs που έχουν εντοπιστεί εντός του Warzone, τα οποία συμπίπτουν επίσης με το σενάριο του ψυχρού πολέμου.

Τα Call of Duty games, αποκαλύπτονται συνήθως μέσα στον Μάιο κάθε χρόνο, με την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού όμως και την επίδραση της στην καθημερινότητα, από ότι φαίνεται τα πράγματα θα γίνουν διαφορετικά φέτος, αν και δεν έχει τελειώσει ακόμα ο μήνας. Περιμένουμε επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

[UPDATE 7: 25/5/20 - Εντοπίστηκε RCXD σε κτήριο του Warzone] Οι φήμες για τον τίτλο του επερχόμενου Call of Duty συνεχίζουν να φουντώνουν, αυτή την φορά λόγω κάποιων easter eggs που ανακαλύφθηκαν στο Warzone.

Ειδικότερα, πάνω σε ενα τραπέζι μέσα σε ένα κτήριο εντοπίστηκε ένα RCXD. Το RCXD είναι γνωστό killstreak από την σειρά Black Ops. Αυτό ανακαλύφθηκε μετά το άνοιγμα ενός bunker στο Warzone. Ένα άλλο bunker περιέχει μια πυρηνική κεφαλή που, σύμφωνα με φήμες, θα χρησιμοποιηθεί για να κάνει τον χάρτη να έχει ένα cold war theme.

Μπορείτε να δείτε το RCXD παρακάτω:

[UPDATE: 25/5/20 - 23:00 - Η Activision Blizzard επιβεβαίωσε την φετινή κυκλοφορία του σε συνέδριο επενδυτών] Σύμφωνα με νέες φήμες, η Activision Blizzard ενημέρωσε τους επενδυτές της ότι το νέο Call of Duty θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare. Συζητήστε για το νέο Call of Duty στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification