Ειδήσεις FPS The Cycle

The Cycle

Thursday, 22 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/24/66/41/the-cycle-fps-yager-89-1566496473.jpg
 

The Cycle

Νέο PvE και PvP FPS.

Το The Cycle είναι ένα νέο First-Person Shooter, του οποίου η alpha έκδοση είναι ήδη playable στο Epic Games Store και δωρεάν. Περιλαμβάνει PvE και PvP.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, οι developers πλέον προτιμούν το Epic Games Store αντί του Steam, ακόμα και για early access. Το παιχνίδι διαθέτει Solo, Duo και Squad mode με τέσσερις παίκτες. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα Bounty Hunter με σκοπό να γίνει καλύτερο balancing στο PvE και το PvP. Οι παίκτες που σκοτώνουν συχνά άλλους prospectors θα μαρκάρονται στο χάρτη ως "ruthless" (αδίστακτοι) και η τοποθεσία τους θα αποκαλύπτεται σε όλους.

Θα μπορείτε επίσης να κάνετε level up το armor σας ανεβάζοντας τα στατιστικά σας κι αυτό συλλέγοντας xp. Θα έχουμε επίσης διάφορα αρχέτυπα για να επιλέξετε να παίξετε, ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού σας, ενώ υποστηρίζεται και in-game voice chat.

Συζητήστε για το The Cycle στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification