Ειδήσεις FPS Ακυρώνεται το νέο 5v5 mode του Battlefield 5

Ακυρώνεται το νέο 5v5 mode του Battlefield 5

Thursday, 22 Aug 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιώργος Βασιλικάρης  
Γιώργος Βασιλικάρης

Γιώργος Βασιλικάρης  

Perhaps my evil plan needs to be... eviler... um... yeah
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d9/0e/c2/Battlefield-v-41-1566503127.jpg
 

Ακυρώνεται το νέο 5v5 mode του Battlefield 5

Η EA DICE ματαιώνει τα σχέδια της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής παραγωγής της EA DICE, Ryan McArthur, η σουηδική εταιρεία ανάπτυξης θα επικεντρωθεί στην βελτίωση της ποιότητας του Battlefield 5 και στην δημιουργία νέου content.

Πιο συγκεκριμένα, ο McArthur δήλωσε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, όμως είναι σημαντικό για εμάς να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη δημιουργία content και την επίλυση των bugs". Αναφερόμενος στη competitive πλευρά του Battlefield προσέθεσε: "Γνωρίζουμε ότι ήδη υπάρχει competitive σκηνή και θέλουμε να δημιουργήσουμε features που θα τη στηρίζουν", τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ζωτικής σημασίας οι παίκτες να συνεργάζονται με την EA DICE ώστε να προωθηθεί το competitive.

Battlefield5-Iwo-Jima-Beach

Ο McArthur είχε αποκαλύψει επίσης και τις λεπτομέρειες για το update 4.6, το οποίο θα έρθει τον Σεπτέμβριο και προσθέσει στο Battlefield 5 ένα νέο map με όνομα Operation Underground. Το νέο map θα είναι διαθέσιμο για τα Conquest, Team Deathmatch, Breakthrough, και Squad Conquest modes, ενώ αργότερα θα προστεθεί και το Rush μέσω του Tides of War. Σύμφωνα με το VG247, η EA DICE αναμένεται να εστιάσει στη δημιουργία τριών νέων maps, στα οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η Iwo Jima, μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Επιπλέον, μέσω ενός μελλοντικού update αναμένεται να έρθουν στο Battlefield 5 νέα όπλα, οχήματα και factions.

Το επικείμενο update 4.4 θα διορθώσει κάποια απο τα bugs που υπάρχουν στο game και θα βελτιώσει τόσο τα hitboxes και όσο και όσο και το σύστημα επικοινωνίας. Επιπλέον, θα περιέχει δύο νέα maps ονόματι Provence και Lofoten Islands ενώ θα αυξήσει και το maximum rank.

Διαβάστε εδώ το review του Battlefield V. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification