Ειδήσεις FPS Infinity Ward: "Ηρεμήστε με τα τοξικά σχόλια, είμαστε άνθρωποι"

Infinity Ward: "Ηρεμήστε με τα τοξικά σχόλια, είμαστε άνθρωποι"

Saturday, 28 Sep 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/01/b6/d3/call-of-duty-modern-warfare-46-1569663461.jpg
 

Infinity Ward: "Ηρεμήστε με τα τοξικά σχόλια, είμαστε άνθρωποι"

Η εταιρεία ζητά κατανόηση από τους fans του Call of Duty.

Η Infinity Ward ζητά από τους fans της σειράς Call of Duty να ηρεμήσουν όσον αφορά στην πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχονται.

Μπορεί η κυκλοφορία του νέου Call of Duty: Modern Warfare να είναι πολύ περισσότερο από πολυαναμενόμενη, παρόλα αυτά κάθε άλλο παρά ήσυχη φαίνεται να είναι η εταιρεία ανάπτυξής του. Το γεγονός το ότι το Special Ops Survival mode θα αποτελεί για έναν χρόνο αποκλειστικότητα του PS4 και μία φήμη που κυκλοφορεί περί ύπαρξης cosmetic items στα supply drops του παιχνιδιού, συντέλεσαν μαζί στην εξέγερση των fans της σειράς ενάντια στην Infinity Ward. Αυτό φαίνεται να κακοφάνηκε ιδιαίτερα στους δημιουργούς του παιχνιδιού που έσπασαν την σιωπή τους ζητώντας υπομονή και κατανόηση.

Αυτός που αντέδρασε πρώτος ήταν ο Joel Emslie, Art Director του παιχνιδιού ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε ένα γκρουπ από nerds και όλα τα σχετικά. Είναι εντυπωσιακοί το ότι συναντιόμαστε καθημερινά για να χτίσουμε κάτι πάνω στο οποίο πιστεύουμε. Έχουμε αφοσιώσει τις καριέρες μας στο να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και στο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε. Είναι άσχημο όλο αυτό αλλά είμαστε σε μία δουλειά και αν δουλεύεις και δεν γνωρίζεις επιτυχία, τότε δεν υπάρχει δουλειά. Σχεδόν όλοι μας έχουμε δουλέψει στο παρελθόν για αρκετό διάστημα ώστε να ξέρουμε πως αν δεν φτιάξουμε ένα καλό video game κανείς δεν θα το παίξει”.

Στην πορεία έγινε πιο συγκεκριμένος αναφέροντας: “Δημόσιες πλατφόρμες όπως το Reddit αποτελούν κομμάτι της προόδου μας στο κομμάτι της συγκέντρωσης απόψεων και του feedback για την κατάσταση των games μας, τόσο όσο αναπτύσσονται όσο και αφού κυκλοφορήσουν. Αλλά ανάμεσα στο χρήσιμο και στο βοηθητικό feedback βρίσκονται τα ‘υπερβολικά σκοτεινά και τοξικά σχόλια’ που μου λένε πόσο ανίκανος και ανόητος πρέπει να είμαι και πως θα έπρεπε να φύγω και να πάω κάπου που δεν μπορώ να βλάψω ανθρώπους με τις κακές ιδέες μου και τα artworks μου. Μπορεί στην Infinity Ward να έχουμε δυνατές προσωπικότητες, αλλά μερικές φορές σε ενοχλεί”.

Ο developer του Call of Duty: Modern Warfare δεν δίστασε να εκφράσει περαιτέρω τα παράπονά του γύρω από αυτό το ζήτημα, κατανοώντας παράλληλα και την πλευρά των fans: “Καταλαβαίνω πως υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν διάφορα στις ζωές τους ή είναι ενοχλημένοι με κάτι που έχει να κάνει με το παιχνίδι και νιωθουν πως πρέπει να βγάλουν δηλητήριο για να ακουστούν. Μπορείτε να το κάνετε αλλά με καθαρό τρόπο και ίσως λίγη δημιουργικότητα. Εκφράστε τις σκέψεις σας αλλά να θυμάστε πως υπάρχει μία ομάδα από ανθρώπινα όντα εδώ στην Infinity Ward και έχουμε και εμείς χάλια μέρες όπως εσείς”.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το reboot του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification