Ειδήσεις FPS Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 100 εκατομμύρια downloads

Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 100 εκατομμύρια downloads

Wednesday, 09 Oct 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/61/9b/call-of-duty-mobile-downloads-77-1570637858.jpg
 

Το Call of Duty: Mobile έφτασε τα 100 εκατομμύρια downloads

Σπάει τα ρεκόρ απο την πρώτη εβδομάδα.

Μέσα σε μια εβδομάδα, το Call of Duty: Mobile έχει ήδη δει πάνω από 100 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Το δωρεάν παιχνίδι Call of Duty: Mobile έκανε φοβερό ντεμπούτο σημειώνοντας από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας πάνω από 100 εκατομμύρια downloads. Σύμφωνα με το Sensor Tower (μέσω του Reuters), το ντεμπούτο του παιχνιδιού έσπασε τα ρεκόρ των προηγούμενων κατόχων, Fortnite και PUBG. Παρόλο που το Mario Kart Tour είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος παιχνιδιού, το Call of Duty: Mobile ξεπέρασε τον τίτλο της Nintendo, ο οποίος είχε 90 εκατομμύρια λήψεις κατά την πρώτη του εβδομάδα.

Με την δεύτερη ημέρα κυκλοφορίας του Call of Duty: Mobile, το παιχνίδι είχε γίνει install 20 εκατομμύρια φορές και μέχρι την τέταρτη ημέρα είχε πάνω από 35 εκατομμύρια εγκαταστάσεις σε συσκευές. Το Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου σε όλες τις χώρες και περιοχές όπου υποστηρίζεται το Google Play και το App Store, εκτός από την ηπειρωτική Κίνα, το Βιετνάμ και το Βέλγιο.

Διαβάστε για το Call of Duty : Modern Warfare και συζητήστε για το Call of Duty : Mobile στο σχετικό Forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification